-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Schumacheris su atgijusiomis „Sidabrinėmis strėlėmis“ taikysis į čempiono laurus (nuotraukos)

Pirmadienį Štutgarte (Vokietija) buvo surengtas oficialus naujosios „Mercedes“ komandos pristatymas, kurio metu pirmą kartą pademonstruotos lenktyninio bolido spalvos ir pristatyti komandos lenktynininkai Nico Rosbergas bei Michaelis Schumacheris. Pastarasis neslėpė naujame sezone kovosiantis tik dėl čempiono titulo.
Nico Rosbergas ir Michaelis Schumacheris
Nico Rosbergas ir Michaelis Schumacheris (dešinėje) / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Esu labai sujaudintas, kad tapau į „Formulę-1“ grįžtančios „Sidabrinių strėlių“ komandos dalimi. Neabejoju, jog 2010 metų sezone „Mercedes“ bus tarp ekipų, kovosiančių dėl čempiono titulo. Ir aš visomis savo išgalėmis stengsiuosi prisidėti prie to, kad mes nugalėtume“, – BBC sakė į „Formulę-1“ po trejų metų grįžtantis legendinis 41 metų M.Schumacheris.

Atsarginį pilotą gaubia paslaptis

Ekipa, pernai „Brawn“ vardu nugalėjusi „Formulės-1“ čempionate tiek tarp lenktynininkų, tiek tarp konstruktorių, ant scenos iškilmingai pademonstravo pernykštį BGP001, nudažytą sidabrine, juoda ir žalsva-melsva spalvomis. Komandos teigimu, dalį kėbulo paviršiaus dengia žėrinčios sidabrinės spalvos sluoksnis, rašo F-1.lt.

Sidabrinė ir juoda bolido spalvos skirtos komandą valdančiai „Mercedes“, o žalsvas-melsvos spalvų intarpai – Malaizijos naftos kompanijai „Petronas“, pagrindinei rėmėjai, pabrėžti. Šitaip bus nudažytas ir 2010 metų komandos bolidas, pavadintas W01. Jis dienos šviesoje pasirodys vasario 1 dieną per bandymus Valensijoje (Ispanija).

„Šiandienos „Mercedes GP Petronas“ „Formulės-1“ komandos pristatymu prasideda naujas ir neabejotinai svarbiausias daugiau nei 100 metų siekiančios „Mercedes-Benz“ automobilių sporto istorijos etapas. Naujajame „Formulės-1“ sezone mūsų laukia patys didžiausi iššūkiai per 60 metų siekiančią šio sporto istoriją“, – pristatydamas komandą, pareiškė „Mercedes“ automobilių sporto vadovas Norbertas Haugas.

„Nekantriai laukiame bendradarbiavimo su savo lenktynininkais – puikius sugebėjimus ir didžiules perspektyvas turinčiu Nico Rosbergu ir septyniskart pasaulio čempionu Michaeliu Schumacheriu, kuris dabar yra motyvuotas ne mažiau nei tuomet, kai pradėjo savo profesinę karjerą su „Mercedes-Benz“ ir mūsų remiamas žengė pirmuosius žingsnius „Formulėje-1“, – teigė vokietis.

Štutgarte „Mercedes“ pristatė ne tik naujomis spalvomis nudažytą bolidą, bet ir lenktynininkus. Nors buvo tikimasi išgirsti ir piloto bandytojo asmenybę, neįvyko. Ekipos atstovų teigimu, atsarginis lenktynininkas turėtų paaiškėti savaitės viduryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius