-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pelėdnagiuose – Lietuvos šimtmečiui skirtas turistinis ralis

Liepos 7 dieną Kėdainių rajone, Pelėdnagiuose bus surengtas turistinis-orientacinis ralis. Jo metu dalyviai, važiuodami pagal kelio knygą, iš arčiau susipažins su Kėdainių kraštu, skelbiama pranešime spaudai.
Kelio knyga - „Eko žygio“ biblija
Kelio knyga / Algimanto Brazaičio nuotr.

Kaip teigia renginį organizuojančios komandos „KTK racing division“ atstovas Povilas Bonkevičius, maršrutas bus paįvairintas užduotimis, kurias tarpiniuose punktuose turės atlikti dalyviai. Pasak organizatoriaus, čia reikės ir komandinio darbo, tad ekipažą privalo sudaryti 2-5 asmenys. Rungčių metu dalyvių lauks ir seniūnaitijų surengti siurprizai bei istoriniai pasakojimai apie Kėdainių kraštą.

„Dalyvių į klases neskirstome, visi dalyviai rungtyniaus vienoje bendroje klasėje. Trofėjais apdovanosime tris greičiausius ekipažus, kitų lauks atminimo diplomai bei nominacijos už originaliausius pasirodymus. Maršrutas drieksis Kėdainių apylinkėse, šiuo metu jį sudarinėjame, o ir visų kortų nesinori atskleisti. Dalyviai maršrutą sužinos varžybų dieną. Šiuo metu organizatoriai preliminariai skaičiuoja, jog turistinio ralio metu dalyviai įveiks apie 150 kilometrų“, – sakė Povilas Bonkevičius.

Finišo metu visus dalyvius pasitiks šventinis koncertas, kuriame pasirodys „Hiperbolė tribute band“, „eMdžej“ ir daugiau kitų atlikėjų.

Dalyvauti gali visi norintys – nuo pačio jauniausio iki turistaujančių senjorų ar veteranų. Registracija ir varžybų dokumentai www.ktkracing.lt puslapyje arba „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius