-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Dakare patirtos traumos Benedikto Vanago nuotrauka tapo interneto memais

Lietuviams šių metų Dakaro ralis klostosi itin komplikuotai. Vaidotas Žala, Gintas Petrus ir Vaidotas Paškevičius savo šansus šiemet sužibėti jau palaidojo, o Benediktui Vanagui apskirtai teko krautis daiktus ir keliauti namo. Jis ketvirtame greičio ruože patyrė incidentą, kurio metu susižeidė. Lenktynininkui diagnozuotas smegenų sutrenkimas, todėl pilotas pasinaudojo medikų patarimu lenktynių nebetęsti ir iškeliavo Lietuvos link.

Visos Dakaro naujienos vienoje vietoje (spauskite čia)

Smūgio neatlaikė net storas apsaugos metalas

„Toyota Gazoo Racing Baltics“ ekipažui lemtingas buvo ketvirtasis greičio ruožas. Bandant atlikti lenkimą ekipažas kliudė akmenį ir sulaukė labai stipraus smūgio į automobilio priekį.

Susidūrimo neatlaikė ne tik stora „Toyota Hilux“ variklio apsauga, bet ir kėbulo konstrukcinės dalys. Ir nors vėliau sugedo ir priekinis reduktorius, ekipažas pasiekė neutralizacijos vietą važiuodamas tik galine varančia ašimi.

Incidento vaizdo įrašą galite išvysti žemiau.

VIDEO: Du greičio ruožo momentai, lėmę, kad B.Vanagas atsidūrė pas medikus

Savijauta ėmė blogėti

Pakeliui link neutralizacijos Benediktui Vanagui pradėjo dvejintis akyse, svaigti galva, ėmė pykinti. Poilsio vietoje tai pastebėję medikai netrukus lietuvį apžiūrėjo ir įvertinę jo būklę pasiūlė lenktynių netęsti ir keliauti išsamesnei patikrai.

Vairuotojas sraigtasparniu buvo nugabentas į bivaką pas ten dirbančius medikus ir po apžiūros griežtai rekomenduota lenktynių netęsti, kadangi smūgio metu veikiausiai buvo sukrėstos smegenys.

Iki tol lietuvių gretose aukščiausią poziciją automobilių įskaitoje turėjęs Benediktas Vanagas šiuo pasiūlymu pasinaudojo ir pasitraukė iš Dakaro ralio.

VIDEO: B.Vanagas: tikrai gyvensiu, bet pagadinau kaklo raiščius, smegenis sutrenkiau

Memai prajuokino ir patį Benediktą Vanagą

Netrukus po to internete ėmė plisti memai su lietuvio nuotrauka iš neutralizacijos. Joje matyti šilumą atspindinčia skraiste uždengtas Benediktas Vanagas, jam uždėtas kaklo įtvaras, naudojama lašinė, o greta palinkę trys Dakaro medikai.

Ši nuotrauka davė peno interneto memų kūrėjams, kurie netruko auksine skraiste uždengtą Benediktą Vanagą įkomponuoti į komiškas ir ironiškas situacijas įvairiuose paveikslėliuose. Lietuvis tapo lauže kepama, folijoje įvyniota bulve ar „Ferrero Rocher“ saldainiu.

„TOYOTA GAZOO Racing Baltics“ nuotr./Benediktas Vanagas
„TOYOTA GAZOO Racing Baltics“ nuotr./Benediktas Vanagas

Apie interneto memus savo feisbuko paskyroje prabilo ir pats Benediktas Vanagas, pasidalijęs keletu įdomesnių kūrinių. Į vieną iš sekėjų komentarų, kad tokie memai yra nejuokingi, atsakė ir pats Benediktas Vanagas.

„Dalis besilinksminančių nesupranta, kiek mes per tai išmokstam. O ir pats visą vakarą kikenu“, – dėl memų neįsižeidė Benediktas Vanagas.

Įdomiausius memus apie Benediktui Vanagui nutikusią situaciją surinkome į vieną vietą. Visą galeriją galite išvysti žemiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius