-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po sėkmingų „Drag“ varžybų Panevėžyje „Janušas Racing Team“ ekipa leidosi į turą per Lietuvą

Praėjusį savaitgalį Panevėžyje buvo surengtos legalios traukos lenktynės. Jose startavo ir du „Janušas Racing Team“ ekipos nariai. Po šio renginio, jau pirmadienį komanda leidosi į turą per Lietuvą, kurio finišas numatytas Palangoje, „Aurum 1006km“ lenktynėse, rašoma pranešime.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Tomas Pošiūnas Photography nuotr.

Panevėžyje vykusiose „Drag“ lenktynėse ekipos spalvas gynė Deividas Gailius ir Žydrūnas Kuodis. „Audi A7 Stage 2 by Startline Performance“ bei „Audi RS3“ automobilius vairavę sportininkai čia pasirodė sėkmingai – vienas jų žengė ant prizininkų pakylos.

Komanda neslepia, kad taip pat aukštų pozicijų tikisi ir Palangoje, kur irgi vyks „Drag“ varžybos.

Komandos nuotr./Renginio akimirka
Komandos nuotr./Renginio akimirka

„Tai buvo vienas iš „Drag“ etapų, kuriame dalyvavo du mūsų komandos nariai – Deividas Gailius ir Žydrūnas Kuodis. Tiek vienas, tiek kitas sėkmingai įvykdė jiems keltus tikslus. Žydrūnas puikiai pasirodė bei žymiai pagerino savo reakcijos laiką, o Deividas ne tik pagerino visus savo rodiklius, bet ir iškovojo antrąją vietą OPEN klasėje, nusileisdamas tik svečiams iš Latvijos.

Tai buvo puiki treniruotė prieš artėjantį savaitgalį ir dar puikesnis renginys žiūrovams bei komandos sirgaliams. Renginio metu jiems išdalijome tikrą gausybę prizų“, – sakė komandos vadovas Darius Janušas.

Komandos nuotr./„PROflame by IRP“ BMW M2
Komandos nuotr./„PROflame by IRP“ BMW M2

Kaip teigia komandos vadovas Darius Janušas, savaitgalį Palangoje pasirodys visi ekipos automobiliai ir vairuotojai, lenktyniausiantys trijose skirtingose sporto šakose – traukos, šoninio slydimo ir pagrindinėse lenktynėse.

Pastarosiose startuos „PROflame by IRP“ komandos lenktynininkai, važiuosiantys BMW M2 automobiliu, po kurių vėliava bus ir „Janušas Racing Team“ ekipa.

Tomas Pošiūnas Photography nuotr./Renginio akimirka
Tomas Pošiūnas Photography nuotr./Renginio akimirka

Pasak komandos vadovo, paruošti beveik visi automobiliai, tad žiūrovai galės išvysti pilną sąstatą. Tiesa, į Palangą komanda keliaus kiek netradiciniu maršrutu. Visą savaitę prieš lenktynių savaitgalį jie lankysis skirtinguose Lietuvos miestuose, gerbėjams demonstruos automobilius bei dalins krūvas prizų.

„Pirmadienį, pabaigus visus pasiruošimo darbus, prasidėjo mūsų komandos turas per Lietuvą. Jis baigsis Palangoje prieš pat „Aurum 1006 km“ lenktynes. Primename, kad jose dalyvaus net keturi mūsų komandos atstovai. Deividas Gailius su Žydrūnu Kuodžiu startuos traukos lenktynėse, Norbertas Daunoravičius-Norbe važiuos šoninio slydimo varžybose, o Luko Laukaičio ir Dariaus Ardavičiaus tandemas varžysis pagrindinėse varžybose.

Tomas Pošiūnas Photography nuotr./Renginio akimirka
Tomas Pošiūnas Photography nuotr./Renginio akimirka

Pirmadienį pradėję turą jau apkeliavome Vilnių bei Kauną, taip pat lankėmės Aukštaitijos krepšinio mokyklos organizuojamoje dieninėje stovykloje, kurios dalyviams pristatėme save ir savo techniką. Antradienį laukia Šiauliai ir Klaipėda.

Susitikimų su sirgaliais metu daliname kalnus dovanų, kuriuos įsteigė mūsų partneriai. Esame labai atvira komanda savo gerbėjams, todėl visiems suteikiame progą iš arti pamatyti sportinius automobilius, į juos atsisėsti, visuomet atsakome į rūpimus klausimus ir niekada neatsisakome nusifotografuoti.

Tomas Pošiūnas Photography nuotr./Renginio akimirka
Tomas Pošiūnas Photography nuotr./Renginio akimirka

Antradienį vakare apsistosime Palangoje, kur laukia treniruotės bei kitos pasiruošimo detalės. Kartu turėsime ir daug promo renginių, kurių metu vėl dalinsime prizus bei gerą nuotaiką.

Kartu su mumis vyksta ir „SIM Racing“ lenktynių simuliatoriai, kuriuos išmėginti galės visi mūsų fanai. Ketvirtadienį Palangoje vyks uždaras vakaras, kuriame pagerbsime ištikimiausius fanus bei komandos partnerius“, – pasakojo komandos vadovas Darius Janušas.

Tomas Pošiūnas Photography nuotr./Renginio akimirka
Tomas Pošiūnas Photography nuotr./Renginio akimirka

Tikslias atrakcijų vietas ir laiką komanda praneš per ekipos vadovo Dariaus Janušo „Instagram“.

„Janušas Racing Team“ komanda už prisidėjimą prie planuojamo renginio dėkoja savo partneriams – vieniems iš pagrindinių rėmėjų – įmonei „Automatikos sistemos“, „Plieniniai stogai“ bei „Doritos Lietuva“. Prie renginio prisideda ir autoservisas „AutoAivas“, „PROflame“, „Greitas Reisas“, Siuvimo studija Panevėžyje, kuri rūpinasi komandos narių aprangos gamyba, „Meyda“ kuri paruošė dovanomis tapsiančius sėdmaišius. Taip pat žiūrovų laukia ir daugiau dovanų – rankų darbo grilio įrankių komplektus fanams dovanos kompanija „Smoke Dudes“. Partnerių sąraše taip pat puikuojasi tokios kompanijos kaip „Aonesport LT“, „YerbaMate LT“, „Koziris LT“, „Crimetattoos“, „Tomas Pošiūnas Photography“, „The Flash Drop Media“, „Rich Color Lab“, elektrinių paspirtukų nuoma Panevėžyje „EMbazė“, „Eisturas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius