-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prasidėjo dalyvių registracija į „Samsonas Rally Rokiškis“ varžybas: gautos pirmosios paraiškos

Rugpjūčio 4-5 dienomis Rokiškio apylinkėse įvyks dviejų dienų ralio fiesta „Samsonas Rally Rokiškis“. Iki varžybų likus mėnesiui, organizatorius jau pasiekė pirmosios dalyvių paraiškos.
Testų akimirka
Testų akimirka / Organizatorių nuotr.

Dalyvių sąraše jau dabar galima rasti tokius dalyvius kaip Giedrius Notkus su Daliumi Strižanu ar pats Martynas Samsonas su Mindaugu Varža.

Užsiregistruoti varžyboms suskubo ir daugiau lietuvių – Giedrius Firantas su Matu Valiuliu, Paulius Novakas su Mykolu Stravinsku, Konstantinas Gorbas su Andrey Andryushkin, Markas Judzentavičius su Mariumi Lipnicku.

Dalyvių sąrašą taip pat jau papildė ir du ekipažai iš Lenkijos – Robert Kocik su Grzegorz Rybak-Ostojski, vairuosiantys „Ford Fiesta Proto“ bei Krzysztof Polak, kuriam „Mitsubishi Lancer EVO IX“ automobilyje stonogramą skaitys Jakub Mroczkowski.

Organizatorių nuotr./Testų akimirka
Organizatorių nuotr./Testų akimirka

Startuoti „Samsonas Rally Rokiškis“ lenktynėse pažadėjo ir dalyvių sąraše jau atsirado vokiečių ekipažas – Thomas Grimm su Aaron Jungnickel. Šie sportininkai lenktyniaus „Trabant“ automobiliu.

Į šias varžybas asmeniškai pakvietėme nemažai užsienio sportininkų iš pačių įvairiausių šalių.

„Samsonas Rally Rokiškis“ organizatorius Audrius Gimžauskas sako, kad tai tik labai nedidelė dalis sportininkų, mat paraiškų priėmimas dar tik prasidėjo, o apie savo ketinimus dalyvauti ralio organizatoriams yra pranešęs ne vienas užsienio sportininkas. Jų paraiškas organizatoriai gaus artimiausiomis dienomis, tad dalyvių sąrašas gerokai išsiplės.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Audrius Gimžauskas
Tomo Markelevičiaus nuotr./Audrius Gimžauskas

„Galime garantuoti, kad „Samsonas Rally Rokiškis“ nebus eilinis Lietuvos ralio čempionato etapas, į kurį atvyks tik mūsų šalies sportininkai ar vienas, kitas svečiais iš kaimyninių šalių. Į šias varžybas asmeniškai pakvietėme nemažai užsienio sportininkų iš pačių įvairiausių šalių.

Nemaža delegacija sportininkų atvyks iš Airijos, Didžiosios Britanijos, atvykti pažadėjo ir belgai. Taip pat pamatysime ir Suomijos bei Švedijos ralio lenktynininkus, kurie savo šalyse yra vieni greičiausių“, – sakė varžybų organizatorius Audrius Gimžauskas.

„Samsonas Rally Rokiškis“ varžybos įvyks rugpjūčio 4-5 dienomis. Daugiau informacijos apie renginį galite rasti oficialiame varžybų puslapyje www.samsonasrally.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius