-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Raikkonenas svarsto, ar dalyvauti dar viename ralyje

Kaip pranešama 2007-ųjų „Formulės-1“ pasaulio čempiono gimtinėje pasirodžiusiuose pranešimuose, suomis Kimi Raikkonenas, dar visai neseniai dalyvavęs „Arctic Lapland Rally“, mąsto apie dar vieną pasirodymą ralio trasose.
Kimis Raikkonenas
Kimi Raikkonenas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Savo debiutiniame ralyje „Ferrari“ komandos pilotas vairavo „Fiat Abarth Grande Punto S2000“ ir užėmė puikią 13 vietą. Regis, tai jam tapo paskata mėginti tapti konkurencingam tarp lyderių ir šioje automobilių sporto šakoje. Kimi šturmanas buvo patyręs suomis Kajus Lindstromas, praeityje važiavęs su keturiskart pasaulio čempionu Tommi Makinenu „Subaru“ ekipoje.

Anot pranešimų, K.Raikkonenas šįkart planuoja dalyvauti „Vakuuna“ ralyje, kuris vyks vasario 20–21 dienomis netoli Mikelio miesto, Suomijoje. Tai turėtų įvykti iškart po to, kai lenktynininkas grįš iš Bahreino, kur dalyvaus „Formulės-1“ bandymuose su „Ferrari“ komanda.

„Vakuuna Ralli“  taip pat bus antras Suomijos ralio čempionato etapas. Manoma, kad Kimi naujam pasirodymui ralio trasose vėl reikės oficialaus savo tiesioginių vadovų  Stefano Domenicali ir Luca de Montezemolo leidimo.

K.Lindstromas apie galimybę su K.Raikkonenu darsyk startuoti ralio automobiliu daug nekomentavo: „Galiu pasakyti tik tiek, kad yra šansų, jog mes dalyvausime.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius