Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ralio gerbėjų numylėtinis Justas Tamašauskas „Samsonas Motorsport Utena“ ralyje sieks pergalės

Šį lenktynininką ralio gerbėjai puikiai pažįsta. Justas Tamašauskas pagarsėjo tarp gerbėjų savo itin drąsiu ir beatodairišku važiavimu, jis niekada nevažiuoja, lenktynininkų žargonu tariant, „puse pedalo“. Justas visada iš automobilio išspaudžia viską, kas įmanoma ir važiuoja tik maksimaliu tempu.
Justas Tamašauskas
Justas Tamašauskas / „Epic Media“ nuotr.

Jo balta „Opel Astra“ ne tik atpažįstama, bet ir girdisi iš tolo. Tikrai ne visi, pamatę šį jauną, 25 metų sportininką greičio ruože patiki, kad po jo automobilio variklio dangčiu slepiasi vos 230 AG 2,0 l variklis. Tačiau anot sportininko, tai turbūt pigiausias būdas siekti maksimalaus tikslo tarp dviem ratais varomų automobilių.

„Taip, šie automobiliai labai greitai rūdija, kadangi namie turim tokių net kelis, naktimis miegant tenka į ausis dėtis kištukus, nes garsiai rūdijantis metalas tiesiog neleidžia užmigti,“ – juokauja J. Tamašauskas.

VIDEO: J.Tamašauskas ruošiasi raliui

Nuo senų laikų Aukštaitijoje vykstantys raliai Justui palieka tik gerus prisiminimus.

Iš „Samsonas Motorsport Rally Utena“ J. Tamašauskas taip pat tikisi puikios kovos ir padarys viską, kad laimėtų savo klasės važiavimą.

„Jeigu esi sportininkas, tu privalai šiame ralyje dalyvauti. Jeigu esi žiūrovas – tau tiesiog būtina stebėti šį ralį,“ – sako Justas Tamašauskas.  

„Epic Media“ nuotr./Justas Tamašauskas
„Epic Media“ nuotr./Justas Tamašauskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius