-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rally Talsi” varžybose – gausios lietuvių gretos

„Rally Talsi” šeštąjį kartą, išlaikydamas „Čempionų ralio“ vardą, jau šį savaitgalį kviečia stebėti įnirtingų geriausių ralio lenktynininkų kovų. Pagrindinis ralio tikslas – suteikti lygias teises N4 grupės prieš tai buvusių sezonų čempionams ir išsiaiškinti, kas greičiausias iš jų visų.
Dainius Matijošaitis
Dainius Matijošaitis / „ASRT media” nuotr.

Šiais metais Vytautas Švedas, gavęs Baltarusijos ralio čempiono titulą 2013 metais atsiveš jį ir į „Talsi“. Tuo metu, Lietuvos čempiono garbę ir vardą gins ir atstovaus puikiai visų žinomas ir pažįstamas sporto meistras Ramūnas Čapkauskas su šturmanu Tomu Šipkausku. 

Lietuvių gretos šeštajame čempionų ralio sezone – tikrai gausios. Tarp kovojančių trasose išvysime ir Martyną Samuitį su Ramūnu Šaučikovu, pilotuojantį „Mitsubishi Evolution X“, pergalingai nusiteikusius Giedrių Notkų ir Dalių Strižaną su šiek tiek atsinaujinusiu „Mitsubishi Evolution IX“.

Ingos Juškevičiūtės nuotr./Ramūnas Čapkauskas
Ingos Juškevičiūtės nuotr./Ramūnas Čapkauskas

10 kartos „Mitsubishi Evolution“, šį sezoną papuoštą nauju dizainu, trasoje vaikys ir Dainius Matijošaitis su šturmanu Mindaugu Čepuliu.

69-uoju numeriu startuos ir vienintelis pusiau moteriškas Lietuvos ekipažas – Karolis Šiugždinis ir Agnė Vičkačkaitė-Lauciuvienė. Stiprių, konkurencingų dalyvių skaičius – tikrai gausus, net 78 ekipažai ruošiasi startui.

Ingos Juškevičiūtės nuotr./Agnė Vičkačkaitė – Lauciuvienė
Ingos Juškevičiūtės nuotr./Agnė Vičkačkaitė – Lauciuvienė

Norintiems palaikyti ir pasižiūrėti čempionų ralį – dar tikrai nėra vėlu. Ralis startuoja šeštadienį, 14 val. Penktadienį dalyviai skiria laiką administracinėms bei techninėms komisijoms, greičio ruožams pravažiuoti ir stenogramoms sudaryti.

Vakare – bandomasis greičio ruožas ir rytdienos laukimas. Šeštadienį tiek dalyvius, tiek žiūrovus pasitiks smagūs šeši greičio ruožai su dviem miesto greičio ruožais. Dar smagesni čempionų ralio finišai žiūrovus džiugins sekmadienį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius