Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rokas Baciuška Dakare į poilsio dieną atvažiavo pakilia nata

Paskutinysis prieš poilsio dieną greičio ruožas Dakare buvo labai sėkmingas jauniausiam Dakaro lietuviui Rokui Baciuškai. „Southracing“ komandos lenktynininkas šeštąjį greičio ruožą baigė ketvirtoje pozicijoje.
Rokas Baciuška šeštojo greičio ruožo finiše
Rokas Baciuška šeštojo greičio ruožo finiše / Komandos nuotr.

Bendroje įskaitoje R.Baciuška įsitvirtino penktoje vietoje ir pamažu, bet užtikrintai mažina atstumą iki ketvirtoje pozicijoje važiuojančio ispano Gerardo Farres Guello.

„Šiandien pabandėm truputį paspausti, tačiau mus pristabdė prakirstas ratas. O greičio ruožas buvo labai geras. Nemažai lenktyniavome su amerikiečiu Austinu Jonesu tiesioginėje kovoje kopose. Aplenkdavo tai jis mane, tai aš jį, bet rezultate „įvežėme“ jam beveik minutę, dėl to esu patenkintas,“ – po finišo sakė R.Baciuška.

Šiandien pagrindinis priešininkas kovoje dėl ketvirtos vietos bendroje įskaitoje ispanas G.Farres Guellas lietuviui pralaimėjo keturias minutes ir iki šios vietos lietuviui lieka dar septyniolika minučių.

Tačiau svarbiausia, kad lietuvis ir toliau užtikrintai kiekvieną dieną renka taškus Pasaulio čempionato įskaitoje. Šiandien iškovoti dar du.

Rytoj – vienintelė poilsio diena Dakare, po kurios sportininkų laukia dar tiek pat – šeši greičio ruožai.

„Svajoju apie gerą dušą ir pirtį. Labai norėčiau laisvą dieną pasėdėti pirtyje ir atgauti jėgas, pailsinti kūną. Nors kol kas jaučiuosi tikrai labai gerai – važiuojam pernelyg nerizikuodami, nelipdami virš savo galimybių ribos, tad komandos planas vykdomas stabiliai“, – sakė R.Baciuška.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius