Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rugsėjo 23-iąją – didžiausias „enduro“ motociklų renginys Lietuvoje

Kaip krepšinio gerbėjai laukia kiekvieno Europos čempionato ar olimpinių žaidynių, taip „enduro“ motociklų fanai laukia kiekvienų metų rudens, nes tuomet vyksta Pabradės „enduro“ ralis. Šiemet rugsėjo 23-iąją vyksiantis renginys – jubiliejinis, švęs 10-ies metų sukaktį.
„Enduro“ ralio 2016 akimirka
„Enduro“ ralio 2016 akimirka
Temos: 1 „Enduro“

Tai – komandinės visą dieną trunkančios varžybos, kuriose dalyvaus per 200 dalyvių. Dviejų žmonių komanda starte gauna užduotis – koordinates, kuriose esančius objektus turi užfiksuoti fotoaparatu. Varžybų organizatorius Paulius Albertavičius teigia, kad šių metų startas bus patrauklus dalyviams ir gerai matomas žiūrovams.

„Smėlynuose suformuotas apšilimo ratas prieš pirmąjį spec. ruožą bus kaip tik vietoje tiek dalyviams, tiek žiūrovams. Keisis ir abiejų spec. ruožų konfigūracijos, ilgasis orientacinis maršrutas bus tikrai nenuobodus, bet tuo pačiu ne toks purvinas, kaip praėjusiais metais. „ATV utility“ klasės stipriausiems bus pasiūlyta išbandyti gerves tam, kad uždirbti papildomus taškus“, – dalyvių laukiančius nuotykius apibūdino P.Albertavičius.

„Enduro“ ralio 2016 akimirka
„Enduro“ ralio 2016 akimirka

Didžiausių „enduro“ varžybų Baltijos šalyse startas vyks Mažalotės miestelyje (tikslios koordinatės 55.067750, 25.868389) 10.00 val. Finišas numatomas 18.00 val., o apdovanojimai – 20.00 val.

Šiemet varžybose dalyvaus „enduro“ pasaulyje gerai žinomi sportininkai kaip Arūnas Gelažninkas, Andrius Mitkevičius, Tadas Bartkus, Mindaugas Daugėla, Raimundas Machrovas, Nikolajus Andrusovas ir kiti. Be itin greitų lietuvių, renginyje turėtų pasirodyti ir sportininkai iš Latvijos – šalies, turinčios itin gilias motociklų sporto tradicijas.

„Enduro“ ralio 2016 akimirka
„Enduro“ ralio 2016 akimirka

„Tad kur geriau išbandyti ralio formato varžybas, jei ne Pabradės jubiliejiniame ralyje. Kas dar ateityje motyvuotų? Tai galbūt sudalyvauti dar rimtesniuose aukšto lygio raliuose ar galų gale „Dakaro ralyje“, bet nuo kažko reikia pradėti ir, manau, kad šios varžybos – tai puikus startas! Bus galima išmėginti save ir pažiūrėti, kaip seksis“, – prieš varžybas kalbėjo daugkartinis Lietuvos motokroso ir „enduro“ čempionas A.Gelažninkas. Jis startuos komandoje kartu A. Mitkevičiumi HARD klasėje su KTM motociklais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius