-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį Uoginių autosporto komplekse – pirmosios šį sezoną tarptautinės bekelės varžybos

Jau artėjantį savaitgalį Kupiškio rajone, Uoginių autosporto komplekse įvyks pirmasis šių metų Lietuvos automobilių bekelės čempionato etapas. Kartu čia vyks ir NEZ (Šiaurės Europos zonos šalių) čempionato įskaita, tad varžybose bus galima išvysti ir užsienio ekipažų.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Rūtos Nedzelskienės nuotr.

Veiksmas Uoginiuose prasidės dar penktadienį. Tądien dalyviai savo techniką turės pristatyti techninei komisijai ir pabaigti registracijos formalumus. Tą patį vakarą jų lauks prologo greičio ruožas, pagal kurio rezultatus bus dėliojama starto tvarka šeštadieniui.

„Turizmo klasės dalyvių laukia 247 kilometrų orientacinė rungtis. Jie važiuos šeštadienį. Sportinės klasės važiuos bekelės žiedą abi dienas – šeštadienį ir sekmadienį, tad žiūrovai tikrai pamatys daug veiksmo. Bus ir keturračiai, ir visų klasių visureigiai.

Renginio plakatas
Renginio plakatas

Yra estai, yra latviai, tad bus tikrai įdomios varžybos. Keturračių taip pat turėsime nemažai – apie 20. Visureigių sporto klasėse irgi daugiau nei 20. Vandens trasoje kol kas nedaug, bet gal dar gausime lietaus.

Tačiau gylio balose jau dabar turėtų pakakti – TR1 važiuos per vandenį iki kelių, TR2 iki juosmens, o TR3 iki kaklo”, – sakė varžybų organizatorius, klubo „Kupiškio auto-moto sportas“ vadovas Saulius Valiukas.

Rūtos Nedzelskienės nuotr./Varžybų akimirka
Rūtos Nedzelskienės nuotr./Varžybų akimirka

Uoginių trasos vietą rasite žemiau pateiktame žemėlapyje. Bilieto kaina žiūrovams – 3 eurai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius