-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Schumacheris skundžiasi sprando skausmais (video)

Michelis Schumacheris rimtai rengiasi sugrįžimui į „Formulę-1“ – jau atsikratė trijų kilogramų svorio, tačiau skundžiasi sprando skausmais.
M.Schumacheris per intensyvias treniruotes jau atsikratė trijų kilogramų
M.Schumacheris per intensyvias treniruotes jau atsikratė trijų kilogramų. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

40 metų „Formulės-1“ legenda skaičiuoja dienas iki grįžimo į lenktynių trasą. Septyniskart pasaulio čempionas rugpjūčio 23 dieną Valensijoje vėl sės prie „Ferrari“ bolido vairo.

Tik sprandą kartais pradeda dilgčioti. Tuo reikia dar pasirūpinti, – sakė M.Schumacheris.

„Pasirengimas vyksta labai intensyviai. Atsikračiau trijų kilogramų svorio, dabar stengiuosi sutvirtinti kūno raumenis, – savo internetiniame puslapyje rašo Šumis. – Tik sprandą kartais pradeda dilgčioti. Tuo reikia dar pasirūpinti. Pirmiausia – sveikata. Jos paisyti prižadėjau ir „Ferrari“ vadovams, ir žmonai.“

Lenktynininkas vasarį Ispanijoje sunkiai susižeidė, kai griuvo motociklų lenktynėse. Dėl sveikatos būklės ypač dvejota, kai buvo priimamas sprendimas, ar pilotui grįžti į „Formulę-1“.

Šiaip M.Schumacheris treniruojasi ne mažiau nei savo geriausiais metais. Kai 2006 metais atsisveikino su didžiuoju sportu, vokietis sportinę formą palaikė bėgiodamas. „Formulės-1“ bosas Bernie Ecclestone'as tvirtina, kad į bolidą Šumis sės būdamas labai gerai pasirengęs.

„Jis tikrai nebūtų sutikęs grįžti, jeigu nebūtų įsitikinęs, kad gali ką nors pasiekti. Michaeliui turėtų pasisekti. Jis stiprus ir laimės“, – bild.de teigė jis. M.Schumacheris jau treniravosi su 2007 metų „Ferrari“ bolidu. Išmėginti naująjį „Ferrari F60“ bolidą iki lenktynių pilotas negalės, nes sezono metu treniruotės draudžiamos.

„Ferrari“ norėjo palengvinti Šumiui sugrįžimą ir visoms komandoms išsiuntė laišką, kuriame prašoma leisti padaryti vieną išskirtinę treniruotę. „Toro Rosso“, „Red Bull“ ir „Williams“ ekipos tokio šanso sunkiai susižeidusį Fepipe Massa pakeitusiam legendiniam vokiečiui nutarė nesuteikti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius