Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Sekmadienį Kupiškio rajone – Lietuvos automobilių kroso čempionato antrasis etapas

Artėjantį sekmadienį, rugpjūčio 1-ą dieną Kupiškio rajone, Uoginių autokroso trasoje įvyks antrasis Lietuvos automobilių kroso čempionato etapas. Jame tikimasi sulaukti ne tik gausaus būrio mūsų šalies lenktynininkų, bet ir svečių iš Latvijos.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Šiemet neįprastai vėlai prasidėjęs ir vos prieš dvi savaites Ukmergėje startavęs Lietuvos automobilių kroso čempionato etapas įgauna pagreitį. Sekmadienį organizuojamas antrasis etapas, kuris įvyks Kupiškio rajone, Uoginių autokroso trasoje.

Paskutinę savaitę prieš varžybas Uoginių trasoje verda veiksmas. Čia renginio organizatoriai „Kupiškio auto-moto sporto“ klubas atlieka paskutiniuosius darbus. Klubo vadovas Saulius Valiukas pasakoja, kad prieš kiekvienas varžybas trasa yra kruopščiai tvarkoma siekiant dalyviams sudaryti kuo geresnes sąlygas. Ne išimtis ir šių metų etapas, prieš kurį į trasą buvo atvežta papildomai molio.

Veiksmas Kupiškyje sekmadienį prasidės nuo ankstyvo ryto. Po administracinės ir techninės komisijos procedūrų dalyviai jau 8 val. stos prie starto laisvosioms treniruotėms.

9.40 val. jau prasidės ir chronometruojami važiavimai, o varžybų atidarymas numatytas 11.30 val. Iš karto po dalyvių parado bus duotas startas pirmam kvalifikaciniam važiavimui.

Renginio plakatas
Renginio plakatas

Dalyvių sąraše jau dabar galima rasti beveik 50 lenktynininkų, tačiau šis skaičius – tikrai ne riba. Registracija šiuo metu dar vykdoma. „Kupiškio auto-moto sporto“ klubas pasižymi tuo, kad į savo renginius dažnai sugeba sukviesti ir per šimtą dalyvių, todėl šįkart taip pat tikimasi dalyvių ažiotažo.

Tradiciškai Kupiškyje pirštinę lietuviams ruošiasi mesti ir Latvijos lenktynininkai, kuriems ši trasa puikiai pažįstama iš ankstesnių sezonų, kai čia vykdavo bendros Aukštaitijos-Žiemgalos autokroso pirmenybės.

Renginyje laukiami ir žiūrovai, kurių skaičiui jokie apribojimai nėra taikomi. Bilietas į renginį kainuos penkis eurus. Jį įsigyti galima internetu paspaudus čia. Renginio metu vyks prekyba maistu bei gaiviaisiais gėrimais.

Trasos vietą rasite žemiau pateiktame žemėlapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius