-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį – bekelės varžybų mėgėjams skirtas „4x4 propagandos“ renginys

„4x4 propaganda“ renginių serija tęsia veiklą. Artėjantį šeštadienį numatomas jau ketvirtas serijos renginys, skirtas „Nissan“ visureigiams. Pirmieji buvo skirti „Subaru“, „Land Rover“ ir „Toyota“ markių keturiais ratais varomų automobilių gerbėjams.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.
Temos: 1 „Nissan“

Renginyje gali dalyvauti ne tik „Nissan“ visureigių ekipažai – kitų gamintojų automobiliai bus įtraukiami į svečių įskaitą.

Renginys vyks Vilniaus apylinkėse. Ekipažams bus duodama apie 50 specialius taškus žyminčių koordinačių, prie kurių jie turės privažiuoti ir nusifotografuoti. Vieni taškai bus pasiekiami miško keliukais, iki kitų gali tekti paeiti pėstute.

Dalyviams būtina turėti ne tik navigacijos įrangą, į kurią galima suvesti koordinates, bet ir fotografuojantį telefoną, kuris turėtų interneto ryšį. Nusifotografavus prie konkretaus taško, renginio organizatoriams reikės kuo greičiau išsiųsti nuotrauką.

Registruotis ekipažams galima ir renginio dieną. Registracijos pradžia – šeštadienį 9.00 val. „Pilialaukyje“, o daugiau informacijos galima rasti paspaudus čia.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius