-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sezoną baigusi „Motorider Racing Team“ ekipa prabilo apie planus tapti gamykline komanda

„Motorider Racing Team“ ekipa sėkmingai pabaigė 2019-ųjų metų varžybų sezoną. Užsienio ir Lietuvos trasose lenktyniavę komandos nariai iš viso įveikė po 4 tūkstančius kovinių kilometrų, o paskutiniu šių metų akordu tapo „Enduro Rally“ varžybos Pabradės poligone. Jose tiek Antanui Kanopkinui, vairuojančiam motobagį, tiek keturračiu startavusiam Adomui Gančieriui pavyko sėkmingai pasiekti finišą, rašoma pranešime spaudai.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Komandos nuotr.
VIDEO: „Motorider Racing Team“ „Enduro Rally“ varžybose

Verta pažymėti tai, kad šiais metais „Motorider Racing Team“ sudėtis buvo išties įvairi. Ypač kalbant apie motobagio „CFMOTO ZFORCE 1000“ ekipažą. Komandos narys Antanas Kanopkinas pasakoja, kad visą sezoną ekipažo nariai nuolat keitėsi.

Galiausiai į šturmano vietą paskutinėms sezono lenktynėms sėdo paties Antano Kanopkino žmona.

Komandos nuotr./Varžybų akimirka
Komandos nuotr./Varžybų akimirka

„Šiemet tai vairuotojas, tai šturmanas keitėsi kiekvienose varžybose, tačiau kitais metais visą sezoną vairuosiu aš, o šturmanaus žmona. Jėgas jau išbandėme Pabradėje. Pirmoje dalyje jau buvo pakvipę skyrybomis, bet paskui viskas buvo labai gerai. Viskas klostėsi sklandžiai. Atidirbome. Taigi, kitais metais važiuosime kartu.

Kalbant apie pastarąsias varžybas, organizatoriams bagiai vis dar yra sunkiai suprantama disciplina, kurios jie nelabai suvokia pločio prasme. Du ruožai buvo atšaukti dėl per mažo pločio. Tačiau kitoje trasoje buvo viskas gerai. Lyginant mūsų greitį su keturračiais, tai nuo pirmo penketuko atsilikome visai nedaug – keliomis sekundėmis. Lyginant su motociklų „Hobby“ klase, būtume penktoje ar šeštoje vietoje“, – kalbėjo Antanas Kanopkinas.

Komandos nuotr./Varžybų akimirka
Komandos nuotr./Varžybų akimirka

Antanas Kanopkinas atskleidė, kad po šio sezono „Motorider Racing Team“ ekipos laukia esminiai pokyčiai. Komanda keičia vardą, pradėjo naujų partnerių paiešką ir sieks tapti gamykline komanda.

„Nuo kitų metų mūsų komanda vadinsis „CFMOTO Racing Team“. Ta transformacija, tikimės, padės mums pritraukti užsienio rėmėjų dėmesį. Turime tikslą pritraukti ir pačią gamyklą. Ar tai pavyks padaryti kitais metais, ar dar kitais, pamatysime. Viskas priklausys nuo mūsų sunkaus darbo, kurį mes jau darėme šiais metais.

Kitų metų tikslas – trys maratonai. Tuarego ralis Afrikoje, Breslau ralis Lenkijoje ir Balkanų ralis Bulgarijoje. Tikimės, kad be šių varžybų pavyks važiuoti ir Lietuvoje, tokiuose renginiuose kaip „4x4 Perimetras“ ar „Enduro Ralis“. Matysime tada, kai bus aiškus kalendorius ir kito sezono mūsų partneriai, kurių paieška dabar būtent ir vyksta“, – kalbėjo Antanas Kanopkinas.

Gamintojo nuotr./Naujasis „CFMOTO ZFORCE 1000“ motobagis
Gamintojo nuotr./Naujasis „CFMOTO ZFORCE 1000“ motobagis

Antanas Kanopkinas atskleidė, kad veikiausiai kitais metais jo ir žmonos duetas važiuos naujo modelio „CFMOTO ZFORCE 1000“ bagiu. Jis į Lietuvą atkeliaus gruodį.

„Naujas bagis yra su tuo pačiu motoru, bet turi kitą rėmą, šakes ir kitus techninius sprendimus Jis dvejus metus buvo koncepcinis, o dabar tapo serijiniu. Į JAV pardavimai jau prasidėjo. Į Europą pardavimai prasidės kovo, balandžio mėnesį, bet mes jį bandysime gauti anksčiau ir jį homologuoti pagal FIA reikalavimus bei gauti sportinį pasą“, – kalbėjo Antanas Kanopkinas.

VIDEO: Enduro rally 2019, II etapas Pabradė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius