-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaurės Europos rali-kroso meistrai ir „Crosskart“ egzotika Vilkyčiuose

Liepos 15 d., sekmadienį, 11.00 val. Vilkyčių ralikroso trasoje įvyks Šiaurės Europos (NEZ) rali-kroso čempionato varžybos. Šiuo metu į jas jau užsiregistravo sportininkai net iš 8 šalių – Norvegijos, Latvijos, Danijos, Švedijos, Rusijos, Lenkijos ir Lietuvos!
Ralikroso varžybų akimirka
Ralikroso varžybų akimirka / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Ralis krosas

Sportininkai tarpusavyje varžysis suskirstyti į keturias grupes – divizionus. Įnirtingiausia kova, tikėtina, vyks skaitlingiausiuose divizionuose NEZ 1600 ir NEZ 2000. Daugiausia egzotiškos technikos pamatysime „Atvirame“ divizione, kuriame išvysime senutes „užturbintas“ „Volvo“ ir BMW.

Visais keturiais ratais varomoje grupėje, nors kol kas užsiregistravo tik Lietuvos sportininkai, sportinio karščio taip pat neturėtų trūkti, nes galingą techniką valdantys sporto meistrai dažnai įrodo, kad nusileisti jaunimui jie tikrai nesiruošia, o keturių ratų pavara suteikia neįtikėtinų įspūdžių ir žiūrovams.

Dar viena šių varžybų razina, dėl kurios tikrai verta nuvykti į šias varžybas ir su savo atžalomis – šiose varžybose taip pat įvyksiantis Šiaurės Europos „Crosscart“ čempionato etapas į kurį jau užsiregistravo virš 20 sportininkų. Ši Skandinavijos šalyse populiari technika mūsų šalyje dar tikra egzotika, tad neverta stebėtis, jog neturime nei vieno Lietuvos atstovo. Šią klasę geriausiai apibūdintų „mažųjų bagi“ pavadinimas, tačiau žodis mažasis yra šiek tiek apgaulingas. Tiesa ta, kad silpnesnėse klasėse gali dalyvauti ir vaikai, bet NEZ CK650 klasėje mažuliai tampa tikrais žvėriukais ir išvysto greičius tokius pačius kaip galingiausi kėbuliniai monstrai.
 

VIDEO: Crosskart Østmark 650 A-finale NEZ 2011

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius