-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Startuoja naujas kartingo praktinių paskaitų ciklas „Women on fire“

Spalio 25 d. Vilniaus „Elektrokart by Kartlandas“ kartodrome šurmuliuos moterys. „Women on fire“ – taip vadinsis renginys, kurio metu kiekvieną paskutinį mėnesio ketvirtadienį vyks Moterų vakarai kartodrome. Vakaro metu vyks teorinė paskaita ir du praktiniai važiavimai.
Renginio akimirka
Renginio akimirka / Justo Lengvino nuotr.

Pirmasis „Women on fire“ vakaras vyks naujoje „Elektrokart by Kartlandas“ trasoje, kur moterys turės galimybę išbandyti elektrinius kartus. Važiavimą stebės lenktynininkas, kuris savo įžvalgas ir rekomendacijas, kaip manevrus atlikti dar geriau, pateiks po važiavimo, analizės metu.

Moterų vakaro instruktorius bus Tauras Tunyla. Jaunas, greitas lenktynininkas, kuris savo karjerą pradėjo būtent kartingo trasoje. Tauras, būdamas vos penkerių pirmą kartą sėdo prie kartingo vairo, o šiandien jį drąsiai galima vadinti profesinionaliu lenktynininku.

Justo Lengvino nuotr./Renginio akimirka
Justo Lengvino nuotr./Renginio akimirka

Tauras Tunyla pasirūpins, kad žaviosios damos treniruočių vakarą praleistų ne tik turiningai, bet ir linksmai, o išdėstyta teorija būtinai būtų pritaikyta ir praktiškai. Tauras išduos kelias paslaptis, kaip pasiekti geresnį rezultatą.

„Visai nesvarbu, ar tai bus pirmas jūsų kartas, kai sėsite į kartingą, ar jau nesuskaičiuojamas. Visoms lygios galimybės“ – pasakoja Jolanta Iselionienė, „Moterų laisvalaikis kitaip“ įkūrėja ir viena iš šio renginio organizatorių.

Justo Lengvino nuotr./Renginio akimirka
Justo Lengvino nuotr./Renginio akimirka

Pirmą kartą Lietuvoje vyksiantis moterų vakaras kartodrome „Women on fire“ sulaukė neįtikėtino dailiosios lyties atstovių susidomėjimo. Į spalio 25 d. Vilniuje organizuojamą renginį užsiregistravo beveik pusšimtis dalyvių.

„Tikėjome, kad šis renginys turi potencialą. Vis dar svarsčiusias ir nespėjusias užsiregistruoti į Moterų vakarą dailiosios lyties atstoves kviečiame užsiimti vietą karte jau dabar ir skelbiame lapkričio mėnesio registraciją“, – džiaugėsi Jolanta Iselionienė.

Daugiau informacijos apie moterims subalansuotus renginius galite rasti „Moterų laisvalaikis kitaip“ „Facebook“ puslapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius