-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„SYSTEM KAN-therm by Ringaudų servisas“ į Palangą gabenasi BMW M2 ir neslepia ambicijų sužibėti savo klasėje

Šių metų „Aurum 1006 km powered by Hankook“ lenktynėse Palangoje pasirodys 31-a komanda. Ekipų sąraše galima rasti ir puikiai žinomą „SYSTEM KAN-therm by Ringaudų servisas“ komandą iš Kauno rajono, kuri šiais metais čia vėl startuos BMW M2 automobiliu. Nors pagrindiniu savo uždaviniu komanda laiko finišą, tačiau puoselėja ambicijas žengti ant prizininkų pakylos savo klasėje, rašoma pranešime.
„SYSTEM KAN-therm by Ringaudų servisas“
„SYSTEM KAN-therm by Ringaudų servisas“ / Komandos nuotr.

Komandą šiais metais sudarys trys vairuotojai – Lukas Laukaitis, Darius Ardavičius bei Dovidas Najus. Pastarasis – jaunas ir perspektyvus lenktynininkas, savo karjerą automobilių sporte pradėjęs kone prieš dešimtmetį ir jau įrodęs savo vertę tiek kartingų sporte, tiek žiedinėse lenktynėse. Kaip pasakoja komandos lenktynininkas Lukas Laukaitis, jo ir kolegos Dariaus Ardavičiaus patirtis bei Dovido Najaus jaunatviškas maksimalizmas gali tapti raktu į sėkmę Palangoje.

„Komandos branduolys liko tas pats. Prie manęs su Dariumi prisijungė Dovidas Najus, kuris automobilių sporte ne pirmus metus, o „Aurum 1006 km powered by Hankook“ lenktynėse dalyvavo ir pernai. Šiemet turime naujų partnerių, todėl, kaip matote, pasikeitė ir komandos pavadinimas. Tikrai džiugu, kad nestovime vietoje, tobulėjame, o mūsų pastangas įvertina partneriai, kurių didžioji dalis išliko su mumis kartu nuo ankstesnių metų. Reiškia, kad mūsų bendras įdirbis pasiteisina“, – sakė Lukas Laukaitis.

„SYSTEM KAN-therm by Ringaudų servisas“ Palangoje pasirodys publikai jau matytu ir čia jau išbandytu BMW M2 automobiliu. Anot komandos lenktynininko, automobilis gintariniu pragaru vadinamoms Palangos lenktynėms jau yra paruoštas.

„Nuo praėjusių metų didesnių pakeitimų su automobiliu neįvyko. Pernai turėjome kuro slėgio reguliatoriaus problemą, tad teko šį mazgą pakeisti, o bendrąja prasme tai automobilis tikrai konkurencingas, patikimas ir greitas. Žinoma, kad ruošiantis šioms lenktynėms automobilis buvo išardytas, absoliučiai visi mazgai peržiūrėti, patikrinti. Pakeitėme tai, kas buvo susidėvėję ir jokių netikėtų defektų neradome. Taigi galima teigti, kad dabar automobilis lenktynėms paruoštas šimtu procentų“, – atskleidė Lukas Laukaitis.

Pasiruošimą „Aurum 1006 km powered by Hankook“ lenktynėms Kauno rajono komanda vykdė visai šalia namų – Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje. „SYSTEM KAN-therm by Ringaudų servisas“ ekipos trijulė ten praleido kelias valandas ir prisiminė BMW M2 charakterį bei galimybes. Tiesa, varžybų Palangoje metu, per treniruotes komanda atliks pakabos reguliavimą, nes tai, kas veikia „Nemuno žiede“, netiks Palangoje.

„Likome patenkinti automobiliu. Kol kas jokių kaprizų BMW neparodė ir tai nuteikia optimistiškai. Bandysime tą optimizmą panaudoti psichologiniam pranašumui ir reabilitavimuisi po praėjusių metų. Mašina paruošta, komanda surinkta, partneriai rasti, palaikymo komanda irgi atvyks į Palangą, tai turėtų būti išties smagu. Lauksime visų palaikymo“, – pasakojo Lukas Laukaitis.

„SYSTEM KAN-therm by Ringaudų servisas“ komanda varžysis SP4 įskaitoje, kur be jų startuos dar penkios varžovų ekipos. Nors konkurencija šioje klasėje išties bus žvėriška, komandos pilotai neslepia ambicijų kovoti dėl aukščiausių vietų savo kategorijoje.

„Varžovai bus tikrai stiprūs. Nenuvertiname nė vieno, bet taip pat nenusivertiname ir patys. Bandysime parodyti kuo geresnį tempą ir tuo pačiu išlošti patikimumu. Aišku, pirmiausia svarbu finišuoti ir tą padaryti be didesnių nuotykių, bet mūsų ambicijos – kovoti dėl aukščiausių vietų savo klasėje“, – kalbėjo Lukas Laukaitis.

„SYSTEM KAN-therm by Ringaudų servisas“ ekipos BMW M2 lenktynėse Palangoje bus pažymėtas 78-uoju startiniu numeriu.

CBet Palangos lenktynes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius