-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Talsi“ ralio nebaigęs Martynas Samuitis greičio ruože vairą iškeitė į meškerę

Lietuvių ekipažui „WELLMAN Rally Team“ Latvijoje vyksusios „Rally Talsi“ varžybos baigėsi nesėkmingai – lūžus šakei, Martyno Samuičio ir Ramūno Šaučikovo ekipažas buvo priverstas pasitraukti iš kovos.
Martynas Samuitis
Martynas Samuitis / Komandos nuotr.

Šeštadienį komanda pasirodė gerai ir dieną baigė užimdami penktą vietą ir bendroje, ir savo, R5 įskaitoje. Vis tik šis ralis buvo negailestingas ekipažo technikai. M.Samuitis paskutinį, šeštąjį greičio ruožą baigė toliau važiuodamas su lūžusiu pusašiu, o vėliau sustojo, kai lūžo ryte įdėta šakė.

„Labai gaila, kad taip nutiko, bet nuotaikos per daug nesugadino. Dabar galvoju tik apie tolesnius mūsų planus, jau strateguojame dėl to, kurį dar vieną ralį pasirinkti prieš liepos mėnesį vyksiantį Europos ralio čempionato etapą Estijoje. Apibendrinus savaitgalio važiavimą, pasiekėme formą, kuri jau mus tenkina, reikia judėti toliau“, – sako M.Samuitis.

Komandos nuotr./Lūžusi šakė
Komandos nuotr./Lūžusi šakė

Net ir tokiomis aplinkybėmis, komanda išliko pozityviai nusiteikusi. M.Samuitis netruko pastebėti vietinius gyventojus, kurie šalia įvykio vietos žvejojo.

Supratęs, kad ralis jau baigtas, lenktynininkas nusprendė pažvejoti ir pats. Tuo metu komandos šturmanas R.Šaučikovas juokavo, kad lenktynininkas keičia vairą į meškerę.

Komandos nuotr./Martynas Samuitis
Komandos nuotr./Martynas Samuitis

„Baigėsi mums ralis, tai jau galima ir pažvejoti. O ką, gražu, ramu, miškai aplink. Jei rimtai, su malonumu būčiau važiavęs visus likusius kilometrus. Mums gerai sekėsi ir man asmeniškai labai patiko šis važiavimas. Jaučiamės vis užtikrinčiau, nestovime vietoje ir rodome geresnius rezultatus.

Taigi norėtųsi, kad tokio proceso negadintų techninės problemos. O dabar dar ir praradome turėtas pozicijas Latvijos čempionate. Turint tai omeny, reikės kiek koreguoti šių metų planus“, – kalbėjo R.Šaučikovas.

Komandos nuotr./Sustojęs „Wellman Rally Team“ automobilis
Komandos nuotr./Sustojęs „Wellman Rally Team“ automobilis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius