-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauras Tunyla „Autoplius.lt Fast Lap“ finale ant pakylos lipo 3 kartus

Aštuntame „Autoplius.lt Fast Lap“ etape šampano pursluose Tauras Tunyla maudėsi  tris kartus ir po paskutiniojo etapo negailėjo gražių žodžių organizatoriams. Pirmą, antrą ir trečią vietas skirtingose klasėse šį savaitgalį vykusiose „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynėse užėmęs lenktynininkas tikina, kad toks geras rezultatas yra visos komandos indėlis.
Tauras Tunyla
Tauras Tunyla / Egidijaus Babelio nuotr.

„Nemanau, kad sekėsi man vienam. Tai – visos komandos rezultatas, kuri nuosekliai dirbo tiek šiandien, tiek ilgą laiką iki šių lenktynių ir nesustos dirbusi ateityje. Žinoma, lenktynės buvo puikios ir mūsų visų rezultatu labai džiaugiuosi.

Su „Honda S2000“ laimėjau pirmą vietą „Street“ klasėje, vairuodamas „Mazda RX-8“ atvažiavau antras „Time attack“ disciplinoje, tiesa, iki pirmosios vietos man pritrūko 7 tūkstantųjų sekundės dalių. Na, o trečią vietą mūsų komandai pavyko iškovoti „Super Lap“ rungtyje“, - po varžybų rezultatais džiaugėsi Tauras.

Komandos bičiulio debiutas Kačerginėje

Paskutinis aštuntojo „Autoplius Fast Lap“ lenktynių etapas buvo ypatingas ne tik pačiam Taurui Tunylai. Čia debiutavo ir jo komandos draugas, „Neste dream 2 drive“ varžybų nugalėtojas Martynas Sidunovas, kuris iškovojo vietą tikrame lenktyniniame automobilyje. Šiose lenktynėse Martynas debiutavo Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje.

Manau, kad Martynas jau antrame etape Lenkijoje įrodė, kad yra greitas ir adaptuosis prie lenktynių trasų labai greitai. Kačerginėje jo laukė sunkios sąlygos – vos atvažiavus pradėjo lyti

Tauras Tunyla savo naujam komandos bičiuliui negailėjo pagyrų. Žinoma, Martynas dar nepretenduoja į geriausių trejetuką, tačiau jau dabar rodo labai gerą tempą ir kitiems demonstruoja, kad yra perspektyvus ateities lenktynininkas. Kačerginė Martynui lenktynių dienos pradžioje pažėrė ir išbandymų: jaunas, vos dvi profesionalias lenktynių trasas išbandęs Martynas turėjo debiutuoti Kačerginėje pilant lietui.

„Manau, kad Martynas jau antrame etape Lenkijoje įrodė, kad yra greitas ir adaptuosis prie lenktynių trasų labai greitai. Kačerginėje jo laukė sunkios sąlygos – vos atvažiavus pradėjo lyti. Per šį lietų Martynas turėjo važiuoti kvalifikacinį važiavimą.

Mačiau, kad Martynas šiek tiek bijojo, tačiau turiu pasakyti, kad su tokiu krikštu vaikinas susitvarkė labai gerai. Būdamas naujokas, Martynas per lietų Kačerginės ratą įveikė per 1 minutę ir 25 sekundes, kas yra tikrai labai gerai (trasos rekordas priklauso Jonui Poškui, kuris vieną Kačerginės ratą preiš metus įveikė per 1 minutę ir 11 sekundžių).

„Wolf Race“ važiavimuose Martynas taip pat pasirodė gerai. Puikiai važiavo tarp kitų automobilių, išlaikė stabilų tempą, aplenkė kelis. Reziumuojant – Martynas šiandien turėjo labai daug skirtingų ir sudėtingų važiavimo sąlygų, tačiau su viskuo susitvarkė puikiai“, - gerų žodžių bičiuliui po lenktynių negailėjo T. Tunyla.

Egidijaus Babelio nuotr./Tauras Tunyla
Egidijaus Babelio nuotr./Tauras Tunyla

„Autoplius.lt Fast Lap“ organizuoja profesionalai“

„Šias lenktynes taip pat organizuoja labai daug žmonių, kurie, panašu, kad dirba labai profesionaliai, nes šiais metais „Autoplius Fast Lap“ tapo oficialus Lietuvos žiedinių lenktynių čempionato etapas.

Kad šios lenktynės bus patruklios ir įdomios buvo aišku jau senai, nes organizatoriai jau tą įrodė per visus tuos metus. Manau, kad „Autoplius.lt Fast Lap“ yra patrauklus žiūrovams, rėmėjams, partneriams ir patiems lenktynininkams. Jau net sunku pasakyti, kiek tūkstančių žmonių susirenka kas kart į šias lenktynes.

Mane vis dar stebina ir man tai labai patinka, kad kiekvieną kartą įvažiuodamas į „Ąžuolo“ posūkį ant kalno matai šimtus mažų „skruzdeliukų“, kurie kiekvieną kartą stebi visus lenktynininkus. Ir tai yra didelė priežastis stengtis pasirodyti dar geriau. Man dar neteko matyti tokio įspūdingo ir jaunatviško automobilių sporto renginio Lietuvoje. Vien jau tas, kad organizatoriai yra jauni, inovatyvūs ir profesionalūs, iškelia „Autoplius.lt Fast Lap“ kartelę aukštai“, - tikina lenktynininkas Tauras Tunyla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius