-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidotas Žala Dakaro ralyje įvedė naują valiutą

Jei Lietuvoje už paslaugas atsiskaitome eurais, tai Saudo Arabijos nacionalinės valiuta yra rialas (SAR). Valiutos keitimo santykis – 4 SAR už 1 EUR. Tačiau, panašu, Vaidotas Žala Dakaro ralyje įvedė naują valiutą.

VISOS DAKARO NAUJIENOS IR REZULTATAI

Nors komanda „Teltonika racing“ pastaraisiais metais keitė ir pavadinimą, ir šturmaną, linksmoji Vaidoto ir Sauliaus daugybę metų kurta dvasia niekur nedingo.

Pavyzdžiui, Vaidotas su Paulo podiumuose visad džiugina šuoliuku, tik modifikuotu. Panašiai, kaip buvo tais laikais, kai kelio knygą Vaidotui skaitė Saulius Jurgelėnas. Ir nieko nuostabaus – juk Sauliukas (taip bičiulį vadina V.Žala) liko komandos dalimi, tad humoro ir pokštų nesumažėjo. Dar turbūt pamenate Vaidotą Žalą, pernai Džidos viešbutyje karantino metu skambinusi pianinu?

Kiekvienas surežisuotas ar suimprovizuotas jų veiksmas kelia šypseną ar net juoką.

O Paulo Fiuza – taip pat nuoširdus ir linksmas žmogus – mielai prisideda prie visų komandos performansų ir nuoširdžiai kvatoja iš pokštų.

Šakočių siunta Saudo Arabijai

Šio Dakaro „vinis“ – šakočiai, kurių Vaidotas su Saulium prikrovė į didelį kemperį. Nors Vaidotas sako, kad „baumkiūchenų“ buvo tik penki, šio skaičiaus tikslumu verta suabejoti. Kur tik eina Vaidas su Paulo, vis nešasi lietuvišką šakotį, supakuotą dėžėje. Regis, šie kepiniai pilasi kaip iš gausybės rago.

Pirmą kartą nešini šia „valiuta“ jie pastebėti administracinėje komisijoje – karališkajame sporto mieste šalia Džidos. Atėjo dokumentų tvarkyti kiek anksčiau, tai, kad merginos nebartų, nunešė dovaną.

Po to socialiniuose tinkluose nuskambėjo nedidelis nesusipratimas, kai Vaidotas be reikalo apibarė brolius Timą ir Tomą Coronelius (pasirodo, pavojingą situaciją sukėlė ne jie, kitas bagis). Ir vėl nesusipratimą padėjo užglaistyti ne tik draugiški apsikabinimai su linksmaisiais Coroneliais, bet ir vizitas į jų palapinę su šakočiu. Smulkiau apie tai – filmuotame reportaže.

VIDEO: Vaidotas Žala Saudo Arabijoje vykstančiame Dakare įvedė naują valiutą – šakotį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius