-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidoto Žalos šuolis „Samsonas Rally Rokiškis“ įaudrino internautų vaizduotę

Vaidotas Žala – labai kietas. Tokia populiariausių komentarų socialiniuose tinkluose prasmė. Jo šuolis nuo tramplino su „Mitsubishi Lancer Evo“ taip įaudrino ralio gerbėjų vaizduotę, kad apie šį įvykį jie pradėjo kurti netgi linksmus filmukus.
Vaidoto Žalos skrydis
Vaidoto Žalos skrydis / FB iliustr.

Savo „Facebook“ paskyroje Vaidotas pasidalijo dizainerio Pauliaus Karklelio kūriniu. Jame V.Žalos „Evo“, pakilęs nuo tramplino verčiasi kūliais ir skrenda į kosmosą. Tokiu būdu juokais norima pasakyti, kad Vaidotas – pirmasis Lietuvos ralio kosmonautas.

15min jau rašė, kad Vaidoto Žalos ir Žygimanto Žalos ekipažas praėjusį savaitgalį vykusiame „Samsonas Rally Rokiškis“ ralyje užėmė ketvirtą vietą, tačiau žiūrovams įsiminė labiausiai. Balta ir raudona spalva nudažytas „Mitsubishi Lancer Evo“ abi ralio dienas skraidė per tramplinus, tiksliai slydo per posūkius ir tik techninis nesklandumas neleido ekipažui užlipti ant apdovanojimų pakylos.

Penktame greičio ruože buvusį dešinį posūkį su tramplinu ralistai įveikdavo su atsarga – geriau jau įveikti lėčiau, bet nepakilti į orą, kuomet automobilis tampa nevaldomu.

Toks nusistatymas negaliojo Vaidotui Žalai. Tiksliai stenogramoje pasižymėję šią vietą, kartu su broliu Žygimantu jie preciziškai ir su įspūdingu šuoliu įveikė šią vietą. Nuostabiu ralio elementu, paprastai matomu nebent WRC varžybose, siūlome pasigrožėti žemiau esančiame vaizdo įraše.

VIDEO: Vaidoto Žalos šuolis „Samsonas Rally Rokiškis“ GR5

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius