Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benediktas Vanagas: Nesu patenkintas antros dienos rezultatu

Antrasis Dakaro greičio ruožas lietuviams buvo permainingas. „General Financing – Autopaslauga“ ekipažas pakilo 35 laipteliais aukštyn turnyrinėje lentelėje, tačiau Benedikto Vanago netenkina toks rezultatas.
Antrasis greičio ruožas
Antrasis greičio ruožas / Gedmanto Kropio nuotr.

„Nors po antrosios Dakaro dienos ir pakilome turnyrinėje lentelėje 35 pozicijomis, man tai menka paguoda“, – kalbėjo po greičio ruožo grįžęs į „bivuaką“ lenktynininkas Benediktas Vanagas. – „Šiandien turėjome bėdų su navigacijos sistema, pasikartojo degalų kaitinimo problemos. Technikų patobulinta degalų tiekimo sistema veikė geriau nei vakar, tačiau įvažiavus į kopas, kur kaitra dar didesnė – pasikartojo vakarykštės bėdos, todėl praradome 1,5 val“, – teigė lenktynininkas.

VIDEO: Benediktas Vanagas su smėliu kovoja ir už trasos ribų

“Suprantu, kad tai dar tik antra Dakaro diena bei net stipriausioms komandoms ne viskas sklandžiai vyksta, tačiau norėčiau, kad techninių nesklandumų limitą būtume jau išnaudoję“', – sakė B.Vanagas.

Lenktynininką nuo lyderių bendroje įskaitoje skiria 3 val. 36 min. ir 44 sek. 

Trečiąją Dakaro lenktynių dieną dalyviams reikės įveikti apie 300 km maršrutą greičio ruože. Išvakarėse vykstančiame dalyvių trumpame pasitarime organizatoriai pranešė, kad greičio ruožas bus trumpinamas 40 km, nes trasa yra sudėtinga, labai akmenuota bei nedėkinga automobiliams. „ San Rafeal – San Juan“ greičio ruožas kils 3 kilometrus virš jūros lygio.

Lenktynės antrosios dienos greičio ruože automobilių klasėje važiuojantiems sportininkams prasidės 15:48 val. Lietuvos laiku.

VIDEO: Benediktas Vanagas pasakoja apie antrą etapą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius