Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gintautas Igaris: „Ketvirto greičio ruožo nuostolis – subraižyti rėmėjų logotipai“

Ilgiausią ligšiolinį Dakaro greičio ruožą lietuvis motociklininkas Gintautas Igaris įveikė sėkmingai – finišavęs 96 vietoje, bendroje įskaitoje jis pakilo 11 pozicijų, iki 108 vietos.
Gintautas Igaris
Gintautas Igaris / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

Trečiadienio rytą rašytame laiške G.Igaris sakė, kad organizatoriai dar žadėjo jam duoti 5 min. laiko premiją – lietuvis vienam techninių nesklandumų patyrusiam vairuotojui padėjo iškviesti pagalbą. Sumažinus jo laiką penkiomis minutėmis, G.Igaris bendroje įskaitoje pakiltų į 106 vietą.

Pateikiame visą G.Igario žinutę:

Vakar ruožas buvo kietas riešutėlis. Daug kopų, „fesh-fesho“ ir akmenuotų keliu. Pirma diena, kai motociklas dirbo be priekaištų, bet jau žviegė mano „Yamaha“. Momentais tai net gaila, bet kitaip kalnų ar kopų neįveiksi. Deja, prieš vieną griovį nespėjau sustabdyt, tai ten ir įkritom. Viskas gerai, tik rėmėjų logotipai apsibraižė. Šiandien pasikeisiu akinius, praleidžia dulkes. Kai vožiausi, akinių vidinės pusės dugne susikaupęs „feshas“ pylė į dešinę akį: jausmas nepakartojamas, teko pas medikus apsilankyt, praplovė akį...

Šiaip po ruožo jaučiausi puikiai, tik tie papildomi 430 km tai jau pabodo, taip jau čia yra...

Vakar vaizdai buvo nerealaus grožio. Tiesa, organizatoriai žadėjo nuimti man 5 min. laiko – vienam vyrukui iškviečiau pagalbą, šį kartą procedūrų nepažeidžiau.

Šaltinis: „Lietuviai Dakare“ Facebook.com puslapis.

G.Igario trečiadienį laukia penktas Dakaro ralio greičio ruožas, kurio ilgis 136 km. Ruožo pradžia drieksis akmeningu dirvožemiu, o antroje pusėje pereis į smėlio ir dirvožemio mišinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius