-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 13

„Autoplius Fast Lap“ lenktynių trasoje vyrus lenks moteris

Kaip jausis vyrai, kai gegužės 18 d. lenktynių trasoje juos lenks moteris? O tai tikrai įvyks – į „Autoplius Fast Lap” lenktynes atvyksta Indrė Senkutė, kuri, kaip pati sako, širdį seniai atidavė motociklų ir automobilių sportui.
Indrė Senkutė
Indrė Senkutė / Vytauto Pilkausko (vytophoto.com) nuotr.

Kaunietė Indre prie sportinio automobilio vairo sėdo šešiolikos. Užtrauko, kol išmoko važiuoti juo greitai – ypač sunkiai sekėsi išmokti startuoti, sankabos pedalas nenorėjo draugauti… Bet vėliau visos problemos dingo ir ji kiekvienose lenktynėse pasirodydavo vis geriau.

„Autoplius Fast Lap” lenktynėse gegužės 18 d. Indre startuos pirmu nuosavu sportiniu automobiliu. Nei prastu, nei paprastu jo nepavadintum – tai saugus, greitas ir nekaprizingas penktos kartos „Volkswagen Golf GTI”.

Indrė juo varžysis „Pro” klasėje, kur renkasi automobiliai su saugos lankais, sportinėmis sėdynėmis ir kita saugumo įranga. Čia ji varžysis ne tik su savimi „Time attack” formatu, bet ir lenktyniaus kontaktinėje „Race” kovoje. „Nemuno žiedo” laukia karštas savaitgalis.

Susipažinkite – Indrė Senkutė!

VIDEO: Vaizdo siužetas apie lenktynininkę Indrę Senkutę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius