Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotopolicija. Nevisiems vairuotojams galioja tie patys kelio ženklai

Žmogus iš nedidelio miestelio, Širvintų, teigia ne pirmą kartą susiduriantis su nuotraukoje užfiksuoto vairuotojo įžūlumu – neleistinoje vietoje automobilį palikęs, jis nė nemano pasitraukti.
Pavasario pirmųjų dienų pažeidėjas
Pavasario pirmųjų dienų pažeidėjas / 15min skaitytojo nuotr.

Visas Audriaus iš Širvintų laiškas:

Atvykus pas šeimos gydytoją su sulaužyta koja ir pasitelkiant į pagalbą ramentus, iškart susidūriau su problema. Prie pat įėjimo durų, prie geltonos linijos ir beveik ant bortelio pastatytas BMW markės automobilis. Negana to, jame sėdintis telefonu kalbantis jaunuolis, įžūliai pasižiūri, tarsi „vairuoju BMW – statau kaip noriu“.

Kodėl sunkią fizinę traumą turintis žmogus turi „apeiti“ neleistinoje vietoje stovintį automobilį? Negana to, po pusvalandžio trukusio  vizito pas gydytojus, lauke vėl susidūriau su šia problema – vairuotojas trauktis nė neketino. Gyvename mažame miestelyje, ir pikčiausia, kad šis automobilis jau kelis kartus pastebėtas panašiose situacijose – jaunam (apie 20 metų amžiaus) vairuotojui nei draudžiami ženklai, nei invalidų vietos prie parduotuvių ar greitį ribojantys ženklai neegzistuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius