Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotopolicija. Ženklas galioja tik į vieną pusę (atnaujinta sausio 19 d. 15.28 val.)

Naujienų portalas 15min.lt ir dienraštis „15min“ skelbia akciją: fotografuok, filmuok keistus kelių reiškinius, neteisingai pastatytus ženklus, „kelių erelius“, KET pažeidėjus, gatvių teršėjus bei kitokio plauko chuliganus ir siųsk nuotraukas bei video fotopolicija@15min.lt.
Invalidas karatistas
„Audi A6“ / 15min.lt skaitytojo Andriaus nuotr.
Temos: 1 Fotopolicija

15min.lt skaitytojas Andrius atsiuntė savo darytą nuotrauką ir trumpą aprašymą: „2010 m. sausio 17 d. Vilniuje, PC „Panorama“ požeminės automobilių aikštelės pirmoje vietoje – invalidas karatistas...“

Papildyta 11.17 val. Į redakciją paskambinęs automobilio vairuotojas paaiškino nuotraukoje užfiksuotą situaciją. Pasak jo, nuotraukos autorius suklaidino tiek redakciją, tiek skaitytojus. Neįgaliojo stovėjimo vieta yra šiapus nuotraukoje užfiksuoto automobilio – būtent toje vietoje, kur stovėjo nuotraukos autorius. Tuo tarpu vieta, kurioje pastatytas „Audi A6“, nėra kaip nors ypatingai pažymėta ir yra skirta visoms transporto priemonėms.

15min.lt atsiprašo automobilio vairuotojo ir nori įspėti visus nuotraukų autorius – prieš siųsdami fotografijas įsitikinkite, kad iš tiesų užfiksavote pažeidėją, o ne niekuo dėtą ir taisyklių besilaikantį vairuotoją.

Papildyta 19.15 val. Autorius Andrius atsiuntė dar vieną nuotrauką, kurioje užfiksuotas šis automobilis. Jis teigia, kad abi vietos yra skirtos neįgaliems vairuotojams. Tačiau vien tik iš nuotraukos sunku susidaryti objektyvią nuomonę. Todėl prašome skaitytojų, kai fotografuoja, objektą įamžinti taip, kad dėl pažeidimo niekam nekiltų abejonių. Juk mūsų visų tikslas tik vienas – tiesa.

Papildyta sausio 19 d. 15.28 val. Antradienį naujienų portalas 15min.lt sulaukė dar vieno nuotraukos autoriaus Andriaus laiško: „Norėčiau, kad įdėtumėte mano viešą atsiprašymą automobilio „Audi A6“, kurio nuotrauką siunčiau Jums, vairuotojui. Šiandien vėl teko būti prekybos centre „Panorama“ ir tikrai įsitikinau, jog „Audi“ vairuotojas nepažeidė Kelių eismo taisyklių, o aš apšmeižiau jį savo nuotrauka. Todėl atsiprašau redakcijos ir „Audi“ vairuotojo. Kitą kartą fotografuodamas būsiu atidesnis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius