Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kelių policijos vadovas apie KET pažeidinėjantį uniformuotą policininką: „Labai negražus vaizdelis“

Kelių policijos vadovybė susidomėjo 15min.lt skaitytojo filmuota medžiaga, kurioje matosi Kelių eismo taisykles pažeidinėjantis uniformuotas pareigūnas.
Policininkas nenustatytoje vietoje kerta gatvę
Policininkas nenustatytoje vietoje kerta gatvę

Priminsime, kad skaitytojas Kęstas redakcijai perdavė ketvirtadienį Vilniuje, A.Goštauto g., nufilmuotą vaizdo medžiagą, kurioje matyti, kaip uniformuotas policininkas tam nenustatytoje vietoje kerta gatvės važiuojamąją dalį. Nors pėsčiųjų perėja buvo vos už keliolikos metrų, pareigūnas nesivargino nueiti iki jos.

„Bet kuris kitas pilietis šitaip perėjęs gatvę būtų nubaustas, jei tik jį pastebėtų pareigūnai. Maža to, iš stovėjimo vietos policijos automobilis išvažiavo nerodydamas posūkio. Ar toks policininkas turi moralinę teisę bausti kitus eismo dalyvius, pažeidinėjančius KET?“ – retoriškai klausė skaitytojas.

Vaizdo medžiagą peržiūrėję kiti 15min.lt skaitytojai (penktadienį po pietų tokių jau buvo per 7 tūkst.) taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad pareigūnas galimai neprisisegė saugos diržu, skaitytojai taip pat suabejojo, ar jis įsijungė artimųjų šviesų žibintus.

Jau penktadienio rytą skaitytojo Kęsto filmuotą medžiagą nagrinėjo kelių policijos vadovai. Penktadienį po pietų redakciją pasiekė jų trumpas komentaras.

„Labai negražus vaizdelis. Policijos pareigūnas už KET pažeidimus bus nubaustas administracine tvarka“, – 15min.lt informavo Lietuvos kelių policijos tarnybos viršininko pavaduotojas Aleksandras Samulevičius.

15min.lt žiniomis, KET pažeidusiam pareigūnui protokolą turėtų surašyti jo kolegos. Už kokius konkrečiai pažeidimus ir kokia jam bus skirta bauda, turėtų paaiškėti vėliau.

VIDEO: Policininkas rodo „pavyzdį" kitiems eismo dalyviams

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius