-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kiečiausia“ blondinė keliuose pamokė BMW vairuotoją

Vairuotojus, ypač Vilniuje, dažnai supykdo „miegantys“ gatvėse žmonės. Pamėginus bent sekundę nepajudėti po žalio šviesoforo signalo įsijungimo, vairuotojas sulauktų ne vieno atsibusti raginančio garso signalo iš kitų toje eismo juostoje stovinčių automobilių. GAZAS.LT skaitytojui pavyko užfiksuoti atvejį, kai šviesiaplaukė vairuotoja tokioje situacijoje panaudojo daugiau nei tik garso signalą.
„Volkswagen Golf“ apvažiuoja BMW 5
„Volkswagen Golf“ apvažiuoja BMW 5 / Kadras iš vaizdo siužeto

Vaizdo siužeto antraplanis aktorius BMW greičiausiai pavėlavo pajudėti iš vietos ir pražiopsojo žalią šviesoforo signalą. Už jo stovėjo ir sankryžos dėl to kirsti nespėjo „Volkswagen Golf“. Šis BMW lėtumas supykdė „Golf“ vairuotoją merginą – ji išlipo iš automobilio ir priėjusi keliolika sekundežių kažką aiškino bavariškos mašinos savininkui.

Žodiniu įspėjimu mergina nepasitenkino – ji, dar neužsidegus papildomai šviesoforo sekcijai, leidžiančiai atlikti jos norimą manevrą, apvažiavo BMW ir atsistojo priekyje jo. Užsidegus žaliai sekcijai, ji liko stovėti ir turbūt norėjo penktosios serijos BMW atikeršyti taip pat – neleisdama šiam pravažiuoti sankryžos. Nors „Golf“ pajudėjo prieš pradedant mirksėti žaliajai sekcijai, BMW sankryžą kirsti taip pat spėjo. Cirko liudininkais buvę vairuotojai tuo pačiu tapo ir nukentėjusiais – per laiką, kai penki-šeši automobiliai spėtų kirsti sankryžą, manevrą atliko tik trys transporto priemonės.

VIDEO: VE.1353070578219

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius