Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konfliktas dėl ne vietoje pastatyto Darbo partijos automobilio – kas meluoja?

Neleistinoje, ženklu „Rezervuota“ paženklintoje vietoje Darbo partijos nario Vytauto Griciaus reklama išmargintą „Audi A8“ automobilį pastatęs vairuotojas įstatymų numatyta tvarka gavo baudą. Tačiau konfliktas prie įmonei priklausančių stovėjimo vietų tuo nesibaigė.
Konfliktas dėl neleistinoje vietoje pastatyto Darbo partijos automobilio
„Darbo partijos“ reklama paženklintas automobilis neleistinoje vietoje / Skaitytojo nuotr.

Pasak 15min.lt redakcijai nuotraukas atsiuntusio skaitytojo, įmonės darbuotojai neleistinoje vietoje pastatytą „Audi A8“ automobilį pastebėjo popietę. Žinodami, kad šiose vietose automobilius leidžiama statyti tik įmonės darbuotojams, paskambino bendruoju pagalbos telefonu. Į įvykio vietą atvyko policijos pareigūnai.

Tuo tarpu kandidatas į Seimo narius V.Gricius teigia, kad kol buvo laukiama policijos, jų rinkimų štabo naudojamas automobilis buvo užblokuotas. Jį, pasak V.Griciaus, užstatė šios įmonės darbuotoja savo automobiliu.

„Ji užblokavo mūsų automobilį kitu automobiliu. Dabar net ratų už statymą neleistinoje vietoje neblokuoja. O mus net užstatė. Atvyko policininkas ir išrašė baudą mūsų vairuotojui. Bet mūsų paprašytas nubausti vairuotoją, kuri užstatė mums automobilį, pareigūnas atšovė, kad tai ne jo reikalas“, – situaciją komentuoja Seimo nariu norintis tapti V.Gricius.

V.Gricius teigia, kad įmonės darbuotojų darytose nuotraukose specialiai vengta fotografuoti „Audi“ užblokavusį automobilį ir jis turi įrodymų – kitos konflikto pusės darytas fotografijas. Tiesa, greitai jomis pasidalinti jis negalėjo.

„Rinkimai už poros dienų, neturiu kada žurnalistams ruošti medžiagą.“ – sakė Vytautas Gricius.

Į skaitytojo mestus kaltinimus, kad jo komandos žmonės grasino su policiją iškvietusiais asmenimis susidoroti, Vytautas Gricius atsakė trumpai ir aiškiai – kaltinimai yra laužti iš piršto.

„Kaip taip gali būti? Policiją iškvietė jaunimas – aštuoniolikos dvidešimties metų amžiaus. Šį skandalą nori išpūsti kitos partijos. Juk pastatyti automobilį rezervuotoje vietoje nėra nusikaltimas. Vairuotojas taisyklei prasižengė ir už tai sumokėjo baudą. Tačiau, jei būtų kažkas kažkam grasinęs, jie būtų surakinti antrankiais ir išvežti“, – sako V.Gricius.

Su savo komandos vyrais pakalbėjęs Vytautas Gricius teigė visiškai įsitikinęs, kad tai kitos politinės partijos užsakyta „reklama“ rinkiminės kampanijos metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius