„Murziukų“ konkurso nugalėtojai – „Audi“, „Toyota“ ir „Renault“

15min.lt kartu su Fotopolicija.lt organizavo „murziukų“ konkursą. Metas skelbti rezultatus ir išdalinti prizus.
Murziukas AUDI QUATTRO
Murziukas AUDI QUATTRO / 15min.lt skaitytojo Dmitrijaus nuotr.
Temos: 1 „Toyota“

Tiesą sakant, skaitytojai ne visai teisingai suprato šio konkurso tikslą. kai kurie skaitytojai tiesiog siuntė savo murzinų automobilių nuotraukas...

Redakcija norėjo, kad Lietuvoje atsirastų bent vienu švariu automobiliu daugiau. Nes civilizuotuose Europos miestuose už nešvarius automobilius baudžia policija (nevalyvi murziukai, nusistovėjus saulėtiems orams, gadina įvaizdį ir bado akis). Ir Lietuvoje policija baudžia už nešvarius, neįskaitomus automobilių registracijos numerius.

Žinoma, naivu tikėtis, kad vairuotojai automobilius plaus siaučiant pūgai. Svarbu, kad jie nevažinėtų apmusiję apskritus metus. Ir kad siekis nusiplauti savo keturratį draugą taptų savaime suprantama Lietuvos vairuotojų kultūros dalimi.

Už sąmoningumą laureatais skelbiame šiuos autorius: skaitytoją Agressor, Klaipėdoje įamžinusį purviną „Renault“, skaitytoją Dmitrijų, atsiuntųsį  draugo purvino „Audi“ nuotrauką ir skaitytoją Bogdaną, nufotografavusį paukščių „paženklintą“ „Toyotą“ (nuotraukas rasite galerijoje).

Visiems trims laureatams išsiųsime po kvietimą iki 2010.01.01 nusiplauti automobilį plovykloje „Plaunu pats“  Vilniuje, Kauno g. 26. Prašome iki gruodžio 22 d. redakcijai nurodyti adresą, kuriuo galėtume išsiųsti prizą.

Daugiau informacijos apie konkursą rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius