-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotopolicija: nesąžiningi vairuotojai pirmadienio spūstį mėgino aplenkti kelkraščiu

Artimųjų kapus aplankę ir pirmadienio vakarą į sostinę grįžtantys gyventojai įstrigo automobilių spūstyse. Nesąžiningi vairuotojai jas mėgino aplenkti važiuodami kelkraščiu.
Kelkraščiu automomobilių spūstį mėgino aplenkti autobusas.
Kelkraščiu automomobilių spūstį mėgino aplenkti autobusas. / 15min.lt skaitytojos Žanetos nuotr.

Apie tai naujienų portalui 15min.lt laišku pranešė iš Panevėžio į Vilnių važiavusi skaitytoja Žaneta. Ji į automobilių spūstį pateko visai netoli Vilniaus – prie biurų pastato „Orange Office“.

„Kol visi kantriai lūkuriuoja spūstyje, nesąžiningi vairuotojai ją mėgina aplenkti važiuodami kelkraščiu“, – laiške piktinosi Žaneta.

Mergina pridūrė, kad įvažiavus į Vilnių, eismą, kaip įprasta, reguliavo šviesoforai, o ne policijos pareigūnai. „Jeigu jie reguliuotų eismą prie šviesoforų, esančių ties Perkūnkiemiu ir ties prekybos centru BIG, spūsties veikiausiai nebūtų“, – svarstė skaitytoja.

Žaneta prisiminė, kad praėjusių metų lapkričio 1 dieną grįždama į Vilnių, ji į spūstį pateko dar prie viešbučio „Le Meridien VILLON“ ir svarstė, kad tokiam dideliam automobilių srautui važiuojant atgal į Vilnių, ir šiemet vėliau vakare automobilių spūstis gali nusitęsti iki viešbučio.

15min.lt skaitytojos Žanetos nuotr./Pirmadienį susidariusią automobilių spūstį ne vienas vairuotojas bandė aplenkti važiuodamas kelkraačiu.
15min.lt skaitytojos Žanetos nuotr./Pirmadienį susidariusią automobilių spūstį ne vienas vairuotojas bandė aplenkti važiuodamas kelkraščiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius