Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Per plauką nuo tragedijos: „Volkswagen Golf“ lenkimas Vilniaus rajone vos nekainavo kelių gyvybių

GAZAS.LT skaitytojas Vilniaus rajone užfiksavo itin pavojingą lenkimo manevrą. Neapdairus „Volkswagen Golf“ vairuotojas lenkė sunkvežimį per pėsčiųjų perėją ir tik per plauką išvengė kaktomušos su priešinga eismo kryptimi važiavusiu SAAB automobiliu.
Pavojingas „Volkswagen Golf“ manevras
Pavojingas „Volkswagen Golf“ manevras / Kadras iš vaizdo siužeto

Galgiuose užfiksuotame vaizdo siužete aiškiai matomi pavojingi „Volkswagen“ vairuotojo veiksmai. Pradžioje agresyviai aplenkiamas vaizdo siužeto autoriaus automobilis, o po to kelių erelis neištvėrė važiavimo paskui sunkvežimį ir sumąstė jį aplenkti turbūt labiausiai tam netinkamoje vietoje visoje gyvenvietėje. Vos „Volkswagen“ išvažiavus į priešpriešinio eismo juostą, pasitaikė pėsčiųjų perėja su kalneliu, o iškart už jos, po kelio vingio, išlindo priešinga kryptimi važiuojantis SAAB automobilis. Šalia buvusi autobusų stotelė išgelbėjo abu automobilius nuo kaktomušos – SAAB vairuotojas pademonstravo snaiperišką reakciją ir suktelėjo vairą stotelės link, kur kelias išplatėja.

Galima sakyti, kad šis įvykis tik dėl laimingo atsitiktinumo netapo tragedija, kadangi pavyko išvengti ne tik kaktomušos. Autobusų stotelėje sėdėjo keli žmonės, į kuriuos dėl kvailo „Volkswagen“ vairuotojo manevro galėjo įsirėžti SAAB automobilis.

Vaizdo siužeto autorius pažadėjo kreiptis į policiją, kadangi originalios kokybės siužete matosi pavojingai važiuojančio „Volkswagen Golf“ numeris – tai yra pakankamas įrodymas pareigūnams, norint nubausti pavojų kelyje sukeliantį vairuotoją.

Kaip visa tai atrodė, siūlome pažiūrėti vaizdo siužete žemiau (nuo 1 min. 50 sek.). Ką jūs manote apie tokį „Volkswagen“ vairuotojo manevrą?

VIDEO: Pavojingas „Volkswagen Golf“ manevras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius