Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rusijoje nevaldomas tramvajus taranavo šešis automobilius

Novosibirske nevaldomas tramvajus sukėlė ant kojų visas miesto tarnybas, kurios sugebėjo sustabdyti transporto priemonę tik po to, kai jis lėkdamas visu greičiu taranavo net šešias mašinas.
Скриншот видео.
Скриншот видео.

Tramvajus – tai ne tik puiki ir ekologiška, bet kartais ir mirtinai pavojinga transporto priemonė. Ko gero taip dabar galvoja dauguma Novosibirsko miesto gyventojų. Praeitą savaitę šiame Rusijos mieste įvyko incidentas, po kurio net šešių mašinų vairuotojai liko be savo automobilių, o dešimtys žmonių iki šiol  bando atsigauti nuo patirto šoko.

Incidentas įvyko, kai tramvajaus vairuotoja kažkodėl vienoje stotelėje išlipo iš vagono. Kadangi stotelė buvo nuokalnėje, tramvajus iškart pajudėjo ir nuvažiavo. Labai greitai miesto transporto priemonė taip įsibėgėjo, kad mieste lėkė išties bauginamu greičiu. Dabar specialistai bando išsiaiškinti, kokiu greičiu važiavo tramvajus, bet vaizdo įraše, kuris buvo patalpintas į internetą tik šiandien, matosi, kad greitis buvo tikrai įspūdingas.

Tramvajus taranavo viską, kas pasitaikė jo kelyje. Iš viso buvo sudaužytos šešios mašinos. Tik per atsitiktinumą niekas nenukentėjo. Miesto valdžia sudarė specialią komisiją, kuri tiria incidentą. Tramvajus, sudaužęs šešis automobilius, sugebėjo sustoti tik prasidėjus įkalnei.

Vaizdo įrašą apie šį incidentą galima pamatyti mūsų portalo rusiškoje versijoje paspaudus šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius