Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turtingas „Ferrari 458 Italia“ savininkas Niujorko policininkui pervažiavo koją ir atsidūrė areštinėje

Niujorko gatvėje užfiksuotas puikus „aš turtingas ir man niekas nebaisu“ mito žlugimas. Bent 700 tūkst. Lt. kainuojančio „Ferrari 458 Italia“ automobilio šeimininkas ignoravo baudą jam rašantį pareigūną, pervažiavo jam per koją ir … buvo areštuotas.
„Ferrari“ šeimininkas pervažiavo policininkui koją
„Ferrari“ šeimininkas pervažiavo policininkui koją / Kadras iš vaizdo siužeto
Temos: 1 Fotopolicija

VIDEO: Ferrari 458 Spider Runs Over Cop

Šį incidentą prie raudono „Ferrari“ įamžino vienas Niujorko gyventojas. Vaizdo siužeto aprašyme jis pasakoja: „Vaikščiojau Soho rajonu, kai pastebėjau baudą už stovėjimą neleistinoje vietoje rašantį pareigūną. Automobilis buvo ne paprastas – „Ferrari 458 Italia“. Pradėjau įrašinėti“.

Vos pradėjus filmuoti, prie automobilio prisistatė jo vairuotojas. Liudininkai jį greitai atpažino kaip vienos JAV populiarios aktorės vaikiną. Tiesa, kodėl pareigūnas surašinėjo kvitą – nežinoma. Mat automobilis buvo pastatytas viešbučiui priklausančioje vietoje, o viešbučio darbuotojai patvirtino, kad automobilio šeimininkas yra jų svečias. Na, buvo svečias.

„Pareigūnas liepė jam sustoti. Bet jis nepaklausė ir pajudėjo tiesiai. Policininko koja atsidūrė po automobilio ratu“. Čia prasidėjo visos linksmybės. Pareigūnas rankomis trinktelėjo į automobilio langą, atidarė „Ferrari“ dureles ir per jėgą ištraukė vairuotoją.

„Vairuotojas atsidūrė ant žemės, jam uždėti antrankiai ir jis areštuotas. Taip viskas ir pasibaigė“, – pasakojimą baigia, kaip pats sako, laiku ir vietoje buvęs įvykio liudininkas. Beje, automobiliui padaryta šiokia tokia žala – vairuotojo durelių dažus apgadino smūgis į taksi automobilį. Taip pat, nuo pikto policininko nukentėjo ir variklio dangtis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius