-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žiauroka pamoka pažeidėjui: mašina palikta UŽ pievą saugančių kuoliukų (nuotraukos)

„Peugeot 206“ šeimininkui nepasisekė, nes jis pasistatė automobilį žaliosios vejos zonoje kaip tik tada, kai darbininkai nutarė atstatyti apsauginius stulpelius.
Pievoje įkalintas „Peugeot“
Pievoje įkalintas „Peugeot“ / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Pamoka

Pažeidėjai, pamėgę statyti mašinas pievoje sostinės Geležinio Vilko gatvėje, kiemų erdvėje tarp Švietimo aprūpinimo centro bei Vilniaus automechanikos bei verslo mokyklos, šią vietą jau gali vadinti užkeikta.

Neseniai 15min.lt pasakojo, į kokius spąstus čia pakliuvo pažeidėjas su „Audi“.

Jauną vairuotoją, sumaniusį automobilį pasistatyti ten, kur kažkada žaliavo žolė, tąsyk, galima sakyti, nubaudė pati gamta.

Nors žinant kai kurių vairuotojų įpročius, įvažiavimas į kiemus nuo žaliosios vejos čia atskirtas metaliniais kuoliukais, dalis stulpelių buvo išlaužyta ir pažeidėjai prasiskynė vartus į kadaise žaliavusius plotus.

Čia ne tik išvažinėta veja, bet ir išmaltos gilios provėžos, duobės. Viena jų ir tapo spąstais automobilio „Audi“ vairuotojui. Jaunas vaikinas manevruodamas atbulomis nepastebėjo didžiulio nelygumo ir jo mašina „atsigulė ant pilvo“. Pažeidėjui teko kviestis būrį draugų, kad padėtų iškrapštyti transporto priemonę iš duobės.

Kokiomis priemonėmis gali būti išgelbėtas „Peugeot 206“ vairuotojas, sunku ir spėlioti.

Mat darbininkams prisiruošus atstatyti minėtus išlaužytus kuoliukus, kurie ir buvo vartais į pievą, šis „Peugeot“ liko anapus, žaliosios vejos zonoje.

Kuoliukai sustatyti taip, kad nei pro vieną pusę išvažiavimų iš pievos nėra. Bandyti išvažiuoti stačiu šlaitu tiesiai į Geležinio Vilko gatvę taip pat būtų ekstremalus sumanymas.

Nesinori būti blogu pranašu, bet panašu, kad darbininkams dėl dar bent vieno suniokoto kuoliuko į šią pievą teks sugrįžti.

Beje, žiūrint į kai kurias nuotraukas gali susidaryti klaidingas įspūdis, jog tarpai tarp stulpelių yra pakankami siauriajam „Peugeot“ išvažiuoti. Iš tikrųjų, kelių dešimčių centimetrų trūksta net plačiausiame tarpe.

Sauliaus Chadasevičiaus/15min.lt nuotr./Pievoje įkalintas Peugeot
Sauliaus Chadasevičiaus/15min.lt nuotr./Pievoje įkalintas „Peugeot“
Sauliaus Chadasevičiaus/15min.lt nuotr./Pievoje įkalintas Peugeot
Sauliaus Chadasevičiaus/15min.lt nuotr./Atrodo, kad „Peugeot“ čia galėtų išvažiuoti, tačiau šis įspūdis klaidingas: trūksta kelių dešimčių centimetrų. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius