Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Akimirka, kai pėsčiąją nuo mirties skyrė tik plaukas

15min.lt skaitytojas Aurimas pasidalijo šią savaitę Šiauliuose vaizdo kamera užfiksuoto mirtinai pavojingo kelių eismo pažeidimo įrašu.

„Sustojus prie pėsčiųjų perėjos praleisti moters, antrąja eismo juosta važiavęs „kelių erelis“ net nepristabė ir vos nepartrenkė pėsčiosios. Matosi, kad moteris akivaizdžiai išsigando, nes nesitikėjo išvysti atlekiančio automobilio. Vis dėlto reikia pripažinti, kad pėsčioji irgi elgėsi neatsargiai, nors ir ėjo perėja. O labiausiai liūdina tai, kad važiuodamas toliau „erelis“ ir vėl staigiai manevravo, lėkė per kitą perėją mirksint geltonam šviesoforo signalui“, – pasakoja Aurimas.

Vaizdo įrašo autorius nurodo, kad įvykis nutiko rugpjūčio 3-iąją, 13.23 val., Šiauliuose, Tilžės gatvėje. Moterį vos nepartrenkusio automobilio „Audi“ valstybinis numeris – GDF 654.

„Visi mes kažkur skubame, tačiau ar tikrai žmogaus gyvybė to verta? Įdomu, kaip policija pakomentuotų šį vaizdo įrašą. Ar vėl bus laukiama skaudžios nelaimės ir tik po to bus imtasi veiksmų“, – klausia vaizdo įrašą atsiuntęs Aurimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius