-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anglijoje baudos taip pat ne saldžios

Ar kada nors esate gavę baudą, jūsų manymu visai nepelnytai, ir keikėte šalies policininkų darbo ypatumus? Nesisielokite, gali būti ir blogiau. Didžiojoje Britanijoje gali gauti baudą, jei sustojai neleistinoje vietoje padėti sužeistam žmogui.
Policininkas budi netoli Ridžvudo mokyklos po to, kai čia buvo užpulta 14-metė moksleivė Chloe West.
Policininkas budi netoli Ridžvudo mokyklos po to, kai čia buvo užpulta 14-metė moksleivė Chloe West. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Didžiosios Britanijos gyventojas buvo nubaustas 110 svarų bauda po to, kai sustojo padėti į avariją patekusiam motociklininkui. Anthony Mottramas pastebėjo gatvėje gulintį sužeistą, kraujuojantį žmogų ir sustojo jam padėti. Kol jis teikė pirmąją pagalbą, kelių patruliai paliko baudos lapelį ant jo automobilio, pastatyto kelkraštyje.

Patruliai buvo kurti vairuotojo pasiteisinimams, kol į įvykio vietą atvykęs policininkas nepaaiškino padėties.

Kitas šios šalies gyventojas buvo priblokštas, kai atėjęs prie savo automobilio rado priešais jį ką tik išpieštas geltonas juostas ir baudos taloną už „statymą neleistinoje vietoje“.

Kai vairuotojas statė automobilį jokių juostų dar nebuvo. Akivaizdu, kad jos atsirado ką tik, nes net ant automobilio matėsi purškiamų geltonų dažų žymės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius