-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atskleidė, kodėl pradėti važiuoti motociklu verta būtent žiemą

Daugelis motociklininkų savo dviračius žirgus užkonservuoja iki pavasario ir visą žiemą svajoja apie šiltojo sezono akimirką, kai vėl paleis variklį. Tačiau šios pramogos žiemą tikrai pamiršti nereikia, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Pasivažinėjimas motociklu žiema
Pasivažinėjimas motociklu žiema / Organizatorių nuotr.

„Motociklininkai per žiemą praranda formą ir jiems reikia vienos, kitos savaitės, kad vėl iš naujo prisijaukintų dviratį draugą. Mes sukūrėme paslaugą, kuri leidžia motociklu važinėtis ir treniruotis žiemos sąlygomis. Turime trasą, turime naujus KTM motociklus su dygliuotomis padangomis, specialius drabužius, o mokymams vadovauja patyrę instruktoriai“, – apie motociklų galimybes žiemą pasakoja „Enduro Lithuania“ vadovas Paulius Albertavičius.

Motociklų turų organizatorius turi aiškų argumentą, kodėl pradėti važiuoti motociklu verta būtent žiemą.

„Motociklo galimybės (dygliuotos padangos) ir tuščia aplinka tiesiog idealiai sukurta patogiai pradėti pirmus žingsnius. Motociklas stabiliai kabinasi į ledą, o priešais nieko nėra, todėl besimokančiajam yra galimybė išmokti valdyti pavaras, akceleratorių. Žiemos posūkiuose šis motociklas gali gultis tiek, kiek neįmanoma to padaryti vasarą ant jokio grunto. Jeigu pasitaiko populiari kliūtis, pavyzdžiui, įstrižai gulintis rąstelis ar išlindusi šaknis, tai dygliuotos padangos padeda lengvai ją įveikti. Visi mūsų motociklai yra su dygliuotomis padangomis, kurios labai tvirtai sukimba su bet kokiu gruntu. Kai žmogus sunkiai išstovi ant ledo, jis laikosi už motociklo, kuris stovi kaip įkaltas“, – sako P. Albertavičius.

Pasirinkti būtent KTM motociklus, pasak P. Albertavičiaus, lėmė faktas, jog būtent jie daug metų yra geriausi ir populiariausi šiame segmente. Jų mažas svoris ir amortizacija leidžia vairuotojui mėgautis visais enduro privalumais, o aštrus variklis ištraukia iš visų bėdų.

„Būtent KTM EXC modelių jėgos ir svorio santykis stebina tiek, kad jau ne vieną dešimtmetį klientai renkasi tokį džiaugsmą turėti garaže. Mūsų manymu, tiesiog nėra geriau už KTM šiandien išrasto motociklo. Enduro sportas labai populiarėja, nes juo gali mėgautis kiaurus metus bet kur ir su bet kuo. Kartu tai yra galimybė susipažinti, bendrauti, dalintis ir džiaugtis, kad esi pasitempęs, motyvuotas ir pozityvus. Būtent savo potencialą nukreipus į tokią pramogą kaip enduro, jautiesi labiau pasitikintis, pažįstantis aplinką, turintis daugiau bičiulių, žiūrėk, ir karjeroje, ir gyvenime pradeda labiau sektis. Taigi kai mums sako, kad KTM motociklai yra brangūs, atsakome, kad dažnai jį turintysis ir uždirbti pradeda daugiau“, – sako P.Albertavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius