-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Auksinis „McLaren SLR“ parduodamas už 11 milijonų dolerių

Unikalus „Mercedes McLaren SLR“ papuoštas 600 rubinų, 24 karatų auksu ir kuriam skirta 35 tūkst. darbo valandų yra parduodamas už 11 milijonų dolerių.
„Mercedes McLaren SLR“
gold mercedes slr 4

Auksu padengtas logotipas ant automobilio priekinių grotelių, priekinių žibintų apvadai, ratlankiai, galinis aerodinaminis gaubtas, pedalai, centrinė konsolė, prietaisų skydelis, durų apmušalai ir dar daug kitų elementų, įskaitant ir vairą.

Net raudoni automobilio dažai yra ypatingi. Juose įmaišyta beveik 5 kilogramai aukso dulkių. Vien tik dažai verti 300 tūkst. dolerių. Automobilis buvo padengtas 25 sluoksniais šių unikalių dažų.
Reikėtų paminėti, kad rubinai, kuriais inkrustuota pavarų perjungimo svirtis kainuoja 5,4 milijono dolerių.  Taip pat rubinais buvo išpuošti ir visokie varžteliai, jungikliai ir mygtukai.

Po variklio gaubtu sumontuotas variklis, išvystantis 700 AG. Maksimalus „auksinio“ automobilio greitis – 350 km/h. Šio automobilio kūrėjai teigia, jog variklis dar gali būti tobulinamas, o pirkėjui pageidaujant variklis jis gali išvystyti ir 1000 AG.

Toks automobilis apsaugotas ir nuo vagystės. Jame sumontuota palydovinė sekimo įranga, todėl net ir pagrobus šį superautomobilį galima nustatyti jo būvimo vietą. Tam, kad ilgapirščiai nesiartintų prie automobilio yra įrengti radarai ir jutikliai.

Kūrėjas už šį automobilį tikisi gauti 11 milijonų dolerių. Jau atsirado keletas potencialių pirkėjų iš Kinijos ir Vidurio Rytų.

 

VIDEO: Tuning World 2009 McLaren SLR 999 Red Gold Dream

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius