-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brito eksperimentas: ar pavyks iškepti kiaušinį ant „Lamborghini“ variklio?

Turėdami pakankamą kiekį nulių banko sąskaitoje, savo viryklę galite pakeisti į... „Lamborghini Huracan“. Tai nėra pati geriausia viryklė pasaulyje, bet pagrindinį darbą, iškepti kiaušinienę, ji gali. Tai įrodė britas komikas, žinomas „ComedyGamer“ pseudonimu.

Receptas paprastas: tereikia „Lamborghini Huracan“ automobilio, kuriuo būtina apsukti kelis ratus rajone vardan variklis sušiltų, keptuvės, poros kiaušinių ir druskos.

Kaip iš šio derinio pagaminti pusryčius, „ComedyGamer“ pademonstruoja gana suprantamai. Kai kurių jo atliekamų veiksmų, pavyzdžiui, kiaušinienės kepimo automobilio išmetamųjų dujų karščiu, kartoti nereikėtų.

Tačiau principas aiškus – automobilis gali pagaminti pusryčius. Ypač jeigu jo viduryje įmontuotas V10 variklis, išvystantis 610 AG, kuris saulėtą dieną išskiria nemažai šilumos – „Lamborghini“ variklio skyriuje eksperimento metu buvo apie 93 laipsniai šilumos pagal Celsijaus skalę.

VIDEO: Kiaušinienė su „Lamborghini“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius