-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bugatti Veyron“ paskandinęs vyras gali sėsti už grotų 20 metų

2009-aisiais amerikietis sumąstė originaliai apgauti draudimo kompaniją tyčia nepataisomai sugadindamas „Bugatti Veyron“ automobilį, tačiau jo planus niekais pavertė incidentą nufilmavę automobilių mėgėjai.
Prabangią mašiną teko traukti iš sūraus vandens lagūnos.
Prabangią mašiną teko traukti iš sūraus vandens lagūnos. / Youtube.com stop kadras

Po penkerius metus trukusių teismo procesų ir aiškinimųsi, kas vis tik įvyko, priartėta prie galutinio nuosprendžio – automobilį paskandinęs Andy Lee House'as kaltas ir jam gresia 20 metų praleisti už grotų.

Amerikietis „Bugatti Veyron“ buvo apdraudęs 2,2 mln. dolerių sumai, tyčia įvažiavo juo į ežerą ir paliko automobilį, kad jis būtų sugadintas nepataisomai. Gautos draudimo sumos turėjo pakakti paskolos už automobilį grąžinimui bei smagiam apgaviko gyvenimui dar keletą metų.

Visą nuostabiai atrodžiusį planą sugadino pro šalį važiavę žmonės, kurie, pastebėję itin retą gatvėje automobilį, jį pradėjo filmuoti ir užfiksavo 1000 AG išvystančio „Bugatti“ įvažiavimą į ežerą.

Draudimo bendrovei nuo pat pradžių kilo keletas įtarimų. Kone pagrindinis – dėl kokių priežasčių jis įvažiavo į ežerą, juk viskas vaizdo siužete atrodė taip natūraliai. Antras – kodėl A. L. House'as paliko automobilio variklį užkurtą ir negesino jo vos pakliuvus į vandenį. 

Teismas ištyrė, kad vairuotojas „Bugatti“ specialiai negesino tam, kad jis prisiurbtų kiek įmanoma daugiau vandens ir garantuotai sugestų. Būtent variklis yra pati brangiausia „Veyron“ detalė. 

VIDEO: „Bugatti Veyron“ įvažiavo į ežerą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius