-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Continental“ pristatė ekonomiškas padangas, kurių pasipriešinimas riedėjimui – 30 proc. mažesnis

„Continental“ gamoje yra dvi padangos, skirtos elektromobiliams ir hibridiniams automobiliams. Ir nors jos turi tą patį „Conti.eContact“ vardą, yra pritaikytos skirtinga pavara varomiems automobiliams. 20 colių dydžio elektromobilių padangos pasižymi įspūdingu, net 30 procentų mažesniu pasipriešinimu riedėjimui. O 17 ir 18 colių hibridiniams automobiliams skirtos padangos turi iki 20 procentų mažesnį pasipriešinimą riedėjimui.
„Continental e.Contact“ padanga
„Continental e.Contact“ padanga

Hibridiniams automobiliams skirtos padangos gali būti montuojamos ir ant įprastų SUV, taip pat galingų automobilių ratų, taip pasiekiant didelį degalų taupymą. Elektromobiliams ar iš tinklo įkraunamiems hibridiniams automobiliams jos užtikrina didesnį vienu įkrovimu elektra nuvažiuojamą atstumą. Šiomis padangomis savo elektromobilius komplektuoja „Volkswagen“ ir „Renault“ gamintojai, greitai jomis turėtų būti komplektuojami ir kitų gamintojų automobiliai su alternatyvia pavara.

Elektromobiliams skirtos itin didelio diametro 20 colių padangos yra siauros ir aukštos. Tokie padangos duomenys ir specialios jos sudedamosios dalys leido pasiekti įspūdingo pasipriešinimo riedėjimui sumažinimo. 

Tuo tarpu 17 ir 18 colių dydžio „Conti.eContact“ primena įprastas SUV ir lengvųjų automobilių padangas. Tai yra pirmoji „Continental“ padanga, pelniusi ir pasipriešinimo riedėjimui, ir stabdymo ant šlapios kelio dangos Europos Sąjungos padangų ženklinimo „A“ įvertinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius