-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiosios Britanijos keliuose policijos pareigūnai patruliuos „McLaren“ superautomobiliu

Didžiosios Britanijos policija pristatė naujausią savo ginklą kovai su kelių eismo taisyklių pažeidėjais – „McLaren 12C“ superautomobilį.
Didžiosios Britanijos policijos superautomobilis
Didžiosios Britanijos policijos superautomobilis / metro.co.uk nuotr.

Gaudys greičio mėgėjus

Didžiosios Britanijos policija naujajam superautomobiliui išleido milijoną litų. Teigiama, kad šis pirkinys bus skirtas tik saugumui keliuose palaikyti ir juo pareigūnai į kitus kriminalinius įvykius nevažinės.

Nuo 0 iki 100 km/h greičio šis „McLaren“ superautomobilis pagreitėja per mažiau nei 3 sekundes. Kelių eismo taisyklių pažeidėjai taip pat turėtų išmesti iš galvos mintį sprukti nuo policijos, mat naujasis pirkinys gali pasiekti maksimalų 333km/h greitį.

Pristatė visuomenei

Didžiosios Britanijos policija šio automobilio paslaptyje nusprendė nelaikyti ir jau pilnai aprūpintą specialia įranga pristatė automobilių parodoje Birmingeme.

Pareigūnai sako, kad leisdami gyventojams pasipažinti su policijos veikla ir darbo priemonėmis šitaip jie gerina sanktykius su visuomene.

„Visi, kurie gatvėje pamato mūsų „McLaren“, nori sugrįžti prie mūsų ir pasikalbėti apie šį automobilį“, – sakė „McLaren“ vairuojantis policijos pareigūnas Angusas Nairnas.

Nors „McLaren Spider 12C“ turi 3.8 litro darbo tūrio, dviem turbinomis aprūpintą variklį ir išvysto daugiau nei 600 arklio jėgų, pareigūnai teigia, kad šis automobilis kasdieniam patruliavimui nėra praktiškas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius