-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eksperimentas: ar įmanoma visureigiu „Sherp“ nuvažiuoti į greito maisto restoraną Amerikoje?

JAV automobilių entuziastai išbandė visureigį „Sherp“ miesto sąlygomis. Tinklaraštininkai nusprendė patikrinti, kiek tokia transporto priemonė tinka kasdieniam naudojimui. Eksperimento metu „Sherp“ užsuko į degalinę, plovyklą, restoraną „Dunkin' Donuts“ bei „McDonalds“.
Eksperimentas JAV su visureigiu „Sherp“
Eksperimentas JAV su visureigiu „Sherp“ / Stopkadras

Bandomasis važiavimas nebuvo sudėtingas, tačiau paaiškėjo, kad valdyti šį kompaktišką visureigį mieste reikia tam tikrų įgūdžių. Užsukus į greito maisto restoraną „Dunkin' Donuts“ netruko paaiškėti, kad be šoninių durelių atsiimti maistą nepatogu. O vos atsidarantys langeliai nėra išeitis. Todėl, norint atsiimti užsakymą, vairuotojui teko išlipti.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rusiški pelkių „nykštukai-monstrai“: sukryžmintas Terminatorius su Kūlverstuku

Į plovyklą automobilis šiaip taip tilpo, bet degalinėje teko pavargti. Degalų bakas yra gale, tad patogiai privažiuoti prie degalų pistoleto prireikė pastangų. Beje, visur paskui šerpą driekėsi automobilių vilkstinės, nes jis stabdė eismą, važiuodamas apie 20 km/val.

Eksperimento metu paaiškėjo, kad „Sherpas“ nėra greičiausias, kad jį valdyti yra gana sudėtinga. Be to, ir išmatavimai nestandartiniai, tad manevruoti sudėtinga.

Kokie privalumai? „Sherp“ nebijo „gulinčių policininkų“, šaligatvio bortelių ar kitų panašių kliūčių. Žinoma, įspūdį daro ir didžiulis jo bagažo skyrius.

Taigi mieste juo važiuoti įmanoma, bet reikia gerokai pasitreniruoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius