-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ferrari“ ir dviračio traukos lenktynėse – italų superautomobilio fiasko

Ar gali dviratis varžytis su greičiausiomis planetoje kelių transporto priemonėmis – superautomobiliais, žiedinių lenktynių motociklais? Ne tik gali, bet ir be gailesčio „deda juos į pavėsį“. Kaip netrukus įsitikinsite, raumeningasis „Ferrari“ greta šio dviratuko juda jei ne kaip sraigė, tai bent jau kaip nerangus raudonas vėžlys.
Dviračio ir „Ferrari“ lenktynės
Dviračio ir „Ferrari“ lenktynės / Stop kadras
Temos: 2 Ferrari Dviratis

Tiesa, tokio dviračio artimiausiame prekybos centre ar specializuotoje dviračių parduotuvėje nenusipirksite. Mat ten pardavinėjami dviračiai su pedalais, o ne su raketiniais varikliais.

Kaip tik tokį pasibalnojęs prancūzas Francois Gissy lapkričio 7-ą dieną Paulo Ricardo žiedinėje trasoje (Prancūzija) sugebėjo išvystyti 332,8 km/val. greitį.

Stop kadras/Francois Gissy
Stop kadras/Francois Gissy

Prancūzų nutrūktgalvis tokiais dviračiais važinėjasi jau ne vienerius metus. O šis pasivažinėjimas buvo vainikuotas jam priklausiusio pasaulio rekordo (didžiausias dviračiu pasiektas greitis) pagerinimu. Beje, raketiniais varikliais F.Gissy dviračius aprūpina šveicarų bendrovė „Exotic Thermal Engineering“.

Dar viena įdomi statistikos detalė – nuo 0 iki 332,8 km/val. F.Gissy įsibėgėjo mažiau nei per 5 sekundes. Vaizdai ir garsai bandymų metu, tenka pripažinti, išties įspūdingi. Užsisekite šalmą ir prisisekite saugos diržus

VIDEO: „Ferrari“ ir dviratininko lenktynės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius