Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausia dovana naminiam paukščiui – „papūgamobilis“

Amerikietis elektrikas Andrew Grey'us anksčiau skundėsi savo Afrikos pilkosios papūgos keliamu triukšmu: Pepper pavadintas paukštis garsiai klykdavo vos tik Andrew išeidavo į kitą kambarį. Nenorėdamas, kad papūga išmoktų skraidyti, jos šeimininkas specialiai šiam gyviui sukonstravo savaeigį vežimėlį, kad papūga galėtų visada būti šalia.
„Bird Buggy“
„Bird Buggy“ / Kadras iš vaizdo siužeto
Temos: 2 Dovana Papūga

„Bird Buggy“ pavadintą vežimėlį Pepper gali valdyti savo snapu pakreipdamas specialią vairalazdę. Pastūmus ją į priekį, transporto priemonė juda į priekį, pakreipus į vieną pusę, ji suka. Principas nesunkiai suprantamas net papūgai.

Kad vežimėlis nenukentėtų atsitrenkęs į sieną ar nenukenksmintų gėlių ir kitų namuose esančių atributų, „Bird Buggy“ visose kraštinėse turi infraraudonųjų spindulių jutiklius, kurie neleidžia šiam judėti užfiksavus priekyje esančią kliūtį.

Žinoma, baterijos vežime neveikia amžinai ir jas reikia įkrauti. Gabus elektronikas pasirūpino, kad tai „Bird Buggy“ atliktų be žmogaus pagalbos. Šiam išsikraunant, jis pats kamerų pagalba susiranda pakrovimo stotelę ir niekieno nevaldomas prie jos privažiuoja.

Kaip visa tai atrodo, siūlome žiūrėti vaizdo siužete žemiau.

VIDEO: BirdBuggy

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius