-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Geriausio Lietuvos vairuotojo“ registracija – Šiaulių „Neste“ degalinėje

Penktadienį šiauliečiai turi galimybę nušauti du zuikius vienu šūviu: užsiregistruoti į „Geriausio Lietuvos vairuotojo“ konkursą ir dalyvauti žaidime, kuriame bus galima laimėti konkurso partnerių įsteigtus prizus – kokybiškų „Neste“ degalų, kitų renginio partnerių „Reinold Max“ ir „Blue Print“ įsteigtus prizus bei kitus kiekvienam vairuotojui naudingus dalykus.
„Neste“ degalinė
„Neste“ degalinė

Norintiems dalyvauti žaidime, reikia penktadienį 19-20 val. atvykti į Šiauliuose adresu Gegužių g. 28 esančią „Neste“ degalinę ir ieškoti „Geriausio Lietuvos vairuotojo“ konkurso vėliavomis apstatytų automobilių. Čia ištrauksite žaidimo bilietą ir užsiregistruosite į konkurso etapą Šiauliuose rugsėjo 23 d.

Žaidimo nugalėtojai bus skelbiami „Geriausio Lietuvos vairuotojo“ etapo Šiauliuose metu.

Atrankos etapas vyks Šiaulių Darbo rinkos mokymo centro saugaus vairavimo autodrome su slidžiomis dangomis. 16-us metus iš eilės rengiamo „Geriausio Lietuvos vairuotojo“ konkurso metu tikrinamos vairuotojų KET, automobilių rinkos, konstrukcinės bei kitos teorinės žinios ir praktiniai automobilio valdymo, tikslaus parkavimo ir kiti įgūdžiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius