Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Judrioje Vilniaus sankryžoje – chaosas dėl neveikiančių šviesoforų

Pirmadienį po pietų ir antradienio ryte vairuotojams Vilniuje teko dar vienas išbandymas vykstant į darbus ar mokslo įstaigas. Vienoje judriausių miesto sankryžų, kurioje susikerta Saltoniškių ir T.Narbuto gatvės, neveikė šviesoforai.
Chaosas Vilniuje. T.Narbuto ir Saltoniškių g. sankryžoje
Chaosas Vilniuje. T.Narbuto ir Saltoniškių g. sankryžoje / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

Iš visų pusių, išskyrus atvažiuojantiems iš Konstitucijos pr. pusės, šviesofore nedegė jokia spalva. Atvažiuojantiems iš Konstitucijos prospekto, nuolat švietė raudona, o tai sukėlė tikrą chaosą.

Kaip 15min teigė „Susisiekimo paslaugos“, Transporto srautų tyrimų analitikas Paulius Zykas, automatizuotos šviesoforinio reguliavimo ir valdymo sistemos centras informavo, kad vakar Saltoniškių/T.Narbuto gatvės sankryžoje įvyko šviesoforų gedimas. Antradienį popiet gedimas jau pašalintas ir vyksta stebėjimas.

VIDEO: Neveikiantys šviesoforai judrioje sostinės sankryžoje sukėlė chaosą

Sutrikimai ne pirmą kartą

Šviesoforai šioje sankryžoje streikuoja jau ne pirmą kartą. Prieš mažiau nei dvi savaites toje pačioje sankryžoje įsivyravo chaosas po to, kai atsirado problemų dėl elektros tinklų.

Kaip tada patikino įmonės ESO atstovas ryšiams su visuomene Martynas Burba, šviesoforo veikla sutriko po to, kai pašaliniai asmenys pažeidė vidutinės įtampos elektros kabelių liniją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius