Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kačerginės trasą užplūs „Porsche“

Mėgstantys unikalų „Porsche“ variklių garsą galės iki soties juo pasimėgauti gegužės 21 dieną Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje. Čia vyks aštuntasis „Porsche Lietuva“ klubo sezono atidarymas.
„Porsche“ klubo renginiai
„Porsche“ klubo renginiai / „Porsche“ klubo archyvo nuotr.

„Kaip ir kasmet, jame tikimės didelio būrio  „Porsche“ automobilių ir  jų gerbėjų“, – sako Tomas Norbutas, klubo tarybos narys.  Anot jo, tokie renginiai – unikali galimybė vienoje vietoje  pamatyti  tiek daug  „Porsche“ automobilių. Mat kasmet į tokius renginius susirenka 20 – 30 „Porsche“ automobilių savininkų.

Šiemet lietuviai tikisi sulaukti šios markės gerbėjų iš Lenkijos, taip pat renginiuose ketina dalyvauti oficialių  „Porsche“ importuotojų atstovai iš Latvijos.

Renginys prasidės 9 valandą Kaune automobilių stovėjimo aikštelėje prie IX Forto, po to visa keliasdešimties  „Porsche“ automobilių kolona patrauks į Kačerginę.

Šioje trasoje važiuoti greitai ir saugiai „Porsche“ savininkams padės Lietuvos vardą  „Porsche Carrera Cup“ Didžiojoje Britanijoje garsinantis žiedinių lenktynių profesionalas Jonas Gelžinis ir „Juta Racing“ komanda.

Tradiciškai, kaip ir kiekvienais metais, vyks orientacinės varžybos automobiliais. Startavę iš Kauno, jų dalyviai vyks Trakų kryptimi. Startas numatomas apie 14 valandą.

T.Norbutas pabrėžia, kad tai nebus lenktynės, bet daugiau pažintinės varžybos ir visos užduotys turės būti vykdomos neviršijant saugaus greičio.

„Visi mūsų klubo nariai yra ištikimi ir šiek tiek pamišė dėl  „Porsche“ automobilių, tad jeigu esate toks – visuomet  laukiamas“, – sakė T.Norbutas, pats pakeitęs ne vieną „Cayenne“.

Porsche klubo archyvo nuotr./Porsche klubo renginys
„Porsche“ klubo archyvo nuotr./„Porsche“ klubo renginys

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius